• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.02.2022

12:50

PONOŠ TOTALNO PROLUPAO! Pa, zar Srbija želi OVAKOVOG PREDSEDNIKA - neobaveštenog i nezainteresovanog za BITNE STVARI PO DRŽAVU?!? (Video)

Printscreen

Politika

PONOŠ TOTALNO PROLUPAO! Pa, zar Srbija želi OVAKOVOG PREDSEDNIKA - neobaveštenog i nezainteresovanog za BITNE STVARI PO DRŽAVU?!? (Video)

Podeli vest

Đilasov kandidat za predsednika Srbije na predstojećim izborima 3. aprila Zdravko Ponoš sinoć je u "Utisku nedelje" na Nova S ismejao to što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić zakazao hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost

Ponoš je na đilasovskoj televiziji pokušao da ismeje to što je Vučić zakazao hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost, ali jedino što je pokazao i dokazao je da je jedan neobavešteni i neupućeni čovek. 

Đilasov kandidat je istakao da je sednica Saveta za nacionalnu bezbednost zakazana za "večeras u 10" i naglasio da je Vučić "kraljica drame kome ta sednica služi pred izbore"!

U vezi sa Ponoševom izjavom, treba istaći dve važne činjenice:

1. Sednica je bila zakazana za jutros u 10 časova, kada je i počela

2. Vučić nije davao izjave, pa nije jasno kako time "drami pred izbore"?

Foto: Printscreen

Tako da, kada bismo Ponoša pitali, sednica Saveta za nacionalnu bezbednost još uvek se nije ni održala, iako je počela jutros u 10 časova i završila se nešto posle 11 časova

- Ja ne mislim da je dobar razlog da se saziva sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, posebno ne na taj način - hitno, pa sutra uveče. To nije prvi pt da odlazeći predsednik saziva sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost. Ja mislim da je on kraljica drame, a to služi kao deo izbornih dešavanja, predizborne priče. Kako je to hitno ako je sutra naveče? - rekao je Ponoš.

To je taj "obavešteni i upućeni" Zdravko Ponoš kojeg opozicija želi da stavi na čelo države! 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dera

pre 2 godine

Šta kažete ? On da bude predsednik Srbije ? Ajte molim vas ne zasmejavajte me ! Čovek neuračunljiv , vidite da bulazni .

caslav

pre 2 godine

kad ga pogledaš rekao bi da ni do desetara nije stigao,...

Jovan

pre 2 godine

Za dva meseca će ljudi zaboraviti ko je Ponoš. Biće nebitan,kao što je i sad...

Brka

pre 2 godine

Kao rezervnog mlađeg razvodnika unapređen u pokajnika, ops pukovnika, i eto ti mlađi referent žvalavko postade stručnjak za sekundarne sirovine. Bruka od čoveka. A krajišnici ni glasa da puste o žvalavku. I oni bi da im se prizna dupli staž i bežanija u autobusima na čelu kolone. Nisu oni ništa gori od ovog izroda.

Informator SNS propagande za r

pre 2 godine

Samo je jedan vođa. ACO PARTIJA! ACO PARTIJA! ACO PARTIJA ???

luka

pre 2 godine

E Sejdo, Sejdo ti si za ovog oličenje karaktera i genijalnosti ! Pored ovakvih splačina od generala i ološa izdajničkog koji dodje 5.oktobra, dobro ova Srbija postoji!

Mirjana

pre 2 godine

On je zainteresovan samo za vlast i pun džep.

ON

pre 2 godine

Očigledno taj je izgubio orientaciju, izvršiti mu RESET i nek počno iz početka: -Kako se zoveš -Odakle si -koji jezik govoriš... možda će onda da svati da je na pogrešnom mestu!

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija