• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.02.2022

09:55

PONOŠEV SAVETNIK OTKRIO PLAN: Da damo Kosovo Albancima uz 100 evra doplate po čoveku, pa da završimo sa sviranjem ku*cu!

printscreen

Politika

PONOŠEV SAVETNIK OTKRIO PLAN: Da damo Kosovo Albancima uz 100 evra doplate po čoveku, pa da završimo sa sviranjem ku*cu!

Podeli vest

Srđan Dragojević, zvanični savetnik Đilasovog kandidata za predsednika Srbije, Zdravka Ponoša, otkrio je na Tviteru kako bi on rešio pitanje Kosova i Metohije...


- Kosovo pokloniti građanima Kosova uz 100 evra doplate po čoveku. To je politika. I da završimo sa sviranjem k.... Hoćemo u NATO i EU. Samo to je politika normalnosti - napisao je savetnik Dragojević.

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
caslav

pre 2 godine

Za nekoga je normalnost izdaja nacionalnih interesa,....

AS

pre 2 godine

LAKO POKLANJAŠ TUĐU OČEVINU I DEDOVINU. POKLONI ŠIPTARIMA NEŠTO SVOJE POŠTO KOSOVO TAKO NE OSEĆAŠ.

Jozo daj vode

pre 2 godine

Pa vucic nam je do sada za dve godine daovise od 100 eu po čoveku al Kosovo je i dalje SRBIJA, teško nama i Srbiji sa vama ocete tako i vojvodinu, sandžak da prodajete pa da idemo u evroou

micko

pre 2 godine

Ko je to HOĆEMO ??? Govori za sebe i idi đe oćeš!!! Mi nećemo i imam spreman suv barut ako treba pa da ugasimo sveću!!! Koga oni predstavljaju i u čije ime govore???

miroslav

pre 2 godine

Pored ovih i njima slicnih blago li se ludima.

Mane

pre 2 godine

Ma oni namerno rade stvari koje ih sve više degradiraju.Meni tu nešto smrdi.Napad na Đokovića,ulazak u NATO,priznavanje genocida,izdaja Kosmeta,itd,itd,itd.Provociraju narod pokušavajući da izazovu neku nepromišljenu reakciju.Zbog toga biće počišćeni na izborima i bačeni na smetlište istorije.Nikada oni više neće doći na vlast.Mogu da zamislim neke druge ali bivša koalicija DOS nikad!

Helena

pre 2 godine

Pokloni svoju imovinu Šiptarima a ne ono što tebi nikada nije bilo bitno.

Dragan

pre 2 godine

Idioti, je li vam to tata ostavio pa poklanjate?

Una

pre 2 godine

Ponoš nikada nije Kosovo i Metohiju doživljavao kao nešto što pripada Srbima pa tako lako daje nešto što je nama najsvetije.

Olja

pre 2 godine

Ponoš bi sve srpsko prodao jer on mrzi sve što ima veze sa Srbijom.

Milan63

pre 2 godine

Dragojevićeve ideje su zaista sviranje k..... A i Ponoševe. Samo neka nastave da lupetaju. Proći će na izborima kao bos po trnju.

Kaća

pre 2 godine

Ovim twitom je sve rekao, mada se to moglo očekivati od njega. To jasno pokazuje koju politiku bi oni vodili ako kojim nesrećnim slučajem dođu na vlast.

zoran

pre 2 godine

I ovaj se bio navadio na državne jasle kao jagnje koje se snašlo i sisa dve mame i jednog tatu. Pa bi sad malo da rastura što em nije njegovo, em ništa svoje nije stekao.

GEDZA

pre 2 godine

Pokloni im svoj stan i njivu ako imaš.... g.vno jedno,.... za 100 evra po članu svoje porodice....

Maki

pre 1 godinu

Priština je puno očekivala da dobije iz Brisela, ali nije nişta. Kurti je verovatno u šoku.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija