• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.03.2022

10:45

Dobijamo od Rusa 40 miliona kubika gasa iz Banatskog Dvora!

printscreen

Politika

Dobijamo od Rusa 40 miliona kubika gasa iz Banatskog Dvora!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je podzmeno skladište gasa Banatski Dvor skoro prazno i da ćemo iz ruskog dela tog skladišta dobiti 40 miliona kubika gasa


Vučić je rekao da su i dalje niske jutarnje temperature i da trošimo dnevno 13 miliona gasa, iako je planirano da se u ovom periodu troši šest miliona dnevno, kao da gasom moraju da se snabdevaju i TE-TO Novi Sad i TE-TO Pančevo.


"Gotovo nam je prazan naš deo skladišta Banatski Dvor, juče smo potpisali ugovor da uzmemo 40 miliona iz ruskog dela skladišta. To je borba na dnevnom nivou", rekao je Vučić.

Istakao je da su okolnosti teške, ali da neki političari u Srbiji, čak i koji su u strankama na vlasti govore neodgovorno kako je sve u redu.

"Sa druge strane, evrposki političar daju drugačije izjave i savetuju građane šta da rade u ovoj krizi, dok se naši političari čime se tako nešto kaže smeju, kazao je Vučić.

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TAmara

pre 2 godine

Ovo je jos jedan pokazatelj koliko je Rusija veliki prijatelj našoj zemlji i koiko je nase prijateljstvo jako i znacajno.

Marina

pre 2 godine

Okolnosti su jako teške. Prioritet nam je da mi zemlju sačuvamo u ovom vihoru rata, nestašica i sankcija. Nije lako u ovom trenutku doneti najispravniju odluku!

marko

pre 2 godine

Rusija je uvek bila tu za Srbiju, i ovaj put dokaziju da su pravi prijatelji nase zemlje!

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija