• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.04.2022

12:24

VUČIĆ SUTRA U BATAJNICI! Predsednik Srbije prisutvovaće prikazu sposobnosti Vojske Srbije "Štit 2022"!

Politika

VUČIĆ SUTRA U BATAJNICI! Predsednik Srbije prisutvovaće prikazu sposobnosti Vojske Srbije "Štit 2022"!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra prikazu sposobnosti Vojske Srbije "Štit 2022" na vojnom aerodromu "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" u Batajnici.


Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije, sutra organizuju prikaz dela sposobnosti srpskih vojnih snaga pod nazivom "Štit 2022", a posetioci će moći da u statičkom i dinamičkom prikazu vide naoružanje i vojnu opremu.


Posetioci će moći da dođu na aerodrom u Batajnici sutra od 8.30, a program, kojem će prisustvovati predsednik Vučić, počinje u 11.00 časova.

Građani će izloženu vojnu tehniku moći da razgledaju do 15 sati.

Očekuje se učešće desetina letelica, kao i više od 300 borbenih sredstava naoružanja i vojne opreme, a građani će moći da priđu novim helikopterima i da izbliza vidi šta sve mogu specijalne brigade Vojske Srbije.

Posetioci će moći da vide i kineski raketni sistem srednjeg dometa - najnovije naoružanje koje je dobila Vojska Srbije, a koje će biti u sistemu PVO teritorije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Way

pre 2 godine

Nasa vojska garant je mira i stabilnosti u nasoj zemlji a sutra cemo imati prilike da se u to ponovo i uverimo

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija