• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.04.2022

21:49 >> 21:47

SRBIJA IM TRN U OKU! HRVATI BESNI! Vučić pokazao oružje iz Kine, a kupuje i na Zapadu!

RTL, twitter detektor lazi

Politika

SRBIJA IM TRN U OKU! HRVATI BESNI! Vučić pokazao oružje iz Kine, a kupuje i na Zapadu!

Podeli vest

Na hrvatskom TV kanalu RTL-u danas je u informativnoj emisiji pušten prilog sa izložbe vojne tehnike "Štit 2022" koja je održana na vojnom aerodromu "Pukovnik - pilot Milenko Pavlović" u Batajnici.

Hrvatima se, sudeći po prilogu na hrvatskoj televiziji, nije dopala snaga srpske vojske koja je danas prikazana na vojnom aerodromu u Batajnici: 

- Iako želi u EU, Srbija se naoružava ruskim i kineskim oružjem! Srbija poslednje 3 godine intezivno jača svoju vojnu silu! Kupuje i francuske "rafale" i britanske "tajfune"!" - naveli su spikeri hrvatskog RTL-a u najavi priloga sa "Štita 2022". 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
De Gol

pre 2 godine

Болесно су љубоморни комшије из Хрватске на успех Србије. Кад имаш стабилан буџет и суфицит, можеш да радиш шта хоћеш. И војску да опремаш најсавременијом опремом.

Sasa

pre 2 godine

Nikada se Hrvati nece osloboditi kompleksa Srba uvek cemo im biti trn u oku jer oni jednostavno ne mogu da se uzdrze kad god se spomene Srbija.

Petar

pre 2 godine

Nije njima Srbija trn u oku njima je predsednik Vucic trn u oku jer on je od Srbije napravio nesto sto njihov predsednik nikada nece napraviti.Srbija je suverena i neutralna drzava dok je lepa njihova NATO otirac za noge i EU periferija.

Boca

pre 2 godine

Ako krenemo da kupujemo gde stignemo i na zapadu i na istoku ima da imamo haos u snadbevanju rezervnim delovima, sto je nocna mora svih logisticara..... isto je imala i kraljevina Jugoslavija ( primer: bombarderi nemacki dornie do 17 , u naoruzanju Jugoslavije, 1940 imali su francuske motore Gnome Ronn a belgijske mitraljeze)

Rade R

pre 2 godine

Ustaše ostaju ustaše! Nikako da prestanu da vire preko plota i da gledaju svoje dvorište! Njihov mentalni sklop je na nivou razmaženog retardiranog deteta! Ma neka crknu od zavisti! Baš nas zabole šta oni pričaju! ŽIVEO SRPSKI NAROD! ŽIVEO PREDSEDNIK SRBIJE! ŽIVELA SRBIJA! ŽIVELA RUSIJA!

Oki

pre 2 godine

Uvek smo im trn u oku, a tek sada kada smo ih prešišali sigurno pucaju od ljubomore.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija