• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.05.2022

11:11

ZAVRŠENA SEDNICA SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST! Predsedavao Aleksandar Vučić!

ATA images

Politika

ZAVRŠENA SEDNICA SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST! Predsedavao Aleksandar Vučić!

Podeli vest

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost počela održana je danas

Sednicom je predsedavao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Sednici u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike prisustvovali su ministar odbrane Nebojša Stefanović, ministar spoljnih poslova Nikola Selaković, ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović, predsednik Skupštine Ivica Dačić i drugi ministr...

Na sednici su takođe bili načelnik Generalštaba Vojske Srbije Milan Mojsilović, direktor BIA Bratislav Gašić.

Podsetimo, nakon što je juče Donika Gervala podnela zvaničan zahtev za ulazak tzv. Kosova u Savet Evrope, predsednik Srbije zakazao je sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost. 

Na sednici će biti razgovora o ovom kršenju Vašingtonskog sporazuma, a koje korake će preduzeti Srbija biće jasnije nakon sednice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
informator SNS propagande za r

pre 1 godinu

Zapad se igra mačke i miša sa našim velikim vođom. Imaju brdo informacija o Rošavom glavoseči i bratiji Vučić, pa sad ucenjuju našeg diktatorčića iz Jajinaca. AVAV će, naravno, prihvatiti sve što traže zapadnjaci, samo je problem kako će to saopštiti širokim narodnim masama u Srbiji. Njegova alavost i bahatost će ga skupo koštati ???

Ja

pre 1 godinu

Ovo sto teroristi rade je u skladu sa clanom 14. Briselelskog i clanom 15. Vasingtonskog sporazuma. Tako da je kriv onaj ko je potpisao. Nije nikakav sporazum prekrsen. Znam da ne objavljujete komentare, cenzura kao na N1.

informator SNS propagande za d

pre 1 godinu

Naš vrhovni komandant će poslati mutavog Petkovića u diplomatsku ofanzivu ???

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17