• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.07.2022

20:14

NEMA KRAJA LUDILU HRVATA! Gaze Vučića i priželjkuju slom Srbije!

tanjug

Politika

NEMA KRAJA LUDILU HRVATA! Gaze Vučića i priželjkuju slom Srbije!

Podeli vest

Hrvatski mediji ne prestaju da udaraju po predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću priželjkujući slom naše zemlje

Hrvatski portal Dnevno.hr objavio je tekst o izveštaju poslanika Evropskog parlamenta o napretku Srbije, uz to kritikujući politiku naše zemlje koju vodi predsednik Aleksandar Vučić.

Ovo je još jedan u nizu tekstova u hrvatskim medijima kojima se udara na Srbiju i predsednika.

Komentarišući izveštaj EP, na ovom portalu se kaže da je jedan od osnovnih uslova po kojima će se vrednovati napredak naše zemlje - usklađivanje sa politikom EU što podrazumeva uvođenje sankcija Rusiji.

Dalje se kaže da je Evropi "dosta politike sedenja na dve stolice" i da je EU "stisnula Vučića" te im je dosta "žongliranja".

Kada to kažu, i to po ko zna koji put, hrvatski mediji... Pametnom dosta!

Foto: printscreen

Tekst na hrvatskom portalu u kojem se napadaju Vučić i Srbija

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mina

pre 2 godine

Sto ga vise gaze on je sve jaci i jaci. Hrvate najvise boli jaka Srbija.

Jovana

pre 2 godine

Hrvati su zaista jadni. Očigledno je da im mnogo smeta napredak Srbije.

Dejana

pre 2 godine

Srbija je ta koja zeli mir i stabilnost u regionu, mi ne zelimo sukobe ni mrznju, ali kod Hrvata to izgleda nije slucaj

Marija

pre 2 godine

Srbija vise nije dzak za udaranje. Srbija danas je snaznija i ekonomski i finansijski i politicki i to smeta mnogima u regionu

Marko

pre 2 godine

Hrvati zavide našoj drzavi jer nemaju lidera kakvog mi imamo.Svesni su da su njihovi "lideri" obične marionete kojima upravlja ko god stigne,pa onda za slatko grožđe koje ne mogu da dohvate kažu da je kiselo.

Marija

pre 2 godine

Srbija vodi odgovornu i posvecenu politiku i sve vise napredujemo ali gledamo sopstvene interese, sve druge drzave postujemo a svoju volimo i cuvamo

Filip

pre 2 godine

Nema vise ponizenja Srbije ,jer Srbija jeste mala ali ponosita i snazna drzava

Milan Š

pre 2 godine

Ne mogu da podnesu što se Srbija brže od njih ekonomski razvija.

KO O ČEMU, VIOLA O SANKCIJAMA RUSIJI!
Politika

KO O ČEMU, VIOLA O SANKCIJAMA RUSIJI!

Izvestilac Evropskog parlementa za Kosovo Viola fon Kramon tokom debate o izveštaju o Srbiji pred Evropskiom parlamentom pozvala je zvanični Beograd da se jasno okrene ka EU

05.07.2022

21:40

sledeća vest

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija