• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.07.2022

11:42

Ludilo tajkunskih medija! Prenose ustaške savete iz Oluje koje daju ukrajincima i pljuju državu Srbiju jer je organizovala doček Novaka Đokovića!

printscreen

Politika

Ludilo tajkunskih medija! Prenose ustaške savete iz Oluje koje daju ukrajincima i pljuju državu Srbiju jer je organizovala doček Novaka Đokovića!

Podeli vest

Tajkunski mediji danas su dostigli vrhunac ludila

 

Portal Nova preneo je danas tekst ustaškog portala Jutarnji list u kojem se ukrajinci savetuju da urade isto što su i Hrvati u Oluji. Tekst je na ovom tajkunskom portalu objavljen pod naslovom Ukrajinci, uradite što i Hrvati u Oluji i preokrenuće rat, ali ovo je uslov.

Akcija "Oluja" predstavlja najveće etničko čišćenje od Drugog svetskog rata, kada je 300.000 Srba proterano, a više od 5.000 ubijeno, i savetuju Ukrajince da učine isto? 

Foto: printscreen

Da stvar bude još gora, N1, još jedan tajkunski portal, preneo je jutros reči kolumniste portala Peščanik Dejana Ilića: Doček Novaka, a ne Srebrenica – manjak dobrog ukusa, šaljemo loše poruke

Srpskom teniseru Novaku Đokoviću sinoć je organizovan doček u Beogradu posle osvojene titule na Vimbldonu.

Tajkunskoj televiziji i portalu N1 nije se svidelo to što je srpskom teniseru koji je osvojio Vimbldon organizovan doček u Beogradu, pa su brže bolje skočili da osude slavlje posvećeno najboljem sportisti svih vremena. Verovatno zbog toga što je Srbin, a to oni ne vole. Ono bi radije da se na Srbe stavi žig genocidnog naroda.

Foto: printscreen

N1 očigledno poručuje da ne treba da slavimo Novaka, već da pljunemo na svoj narod i istoriju. Stravična mržnja prema sopstvenom narodu, kakva nije zabeležena verovatno nigde, sve više uzima maha. Dele se ustaški saveti, a prezire najbolji sportista, samo zato što je ponosni Srbin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Fuj

pre 1 godinu

U redu, od iduće godine nećemo slaviti Noleta, nego ćemo slaviti srebrenicu.

Milan

pre 1 godinu

Ову гамад треба протерати из Србије, да не загађује овај простор.

ratko

pre 1 godinu

da ustase samo zaboravili ste da su ovde bili nemocni starci zene i deca ,stoko ustaska a tamo su ruski borci da nismo imali idiota za predsednika vas ne bi vise ni postojalo stoko genocidna ustaska

ratko

pre 1 godinu

toka iz Nove petokolonasi i dokle ce ova glupa Srbija da trpi taj olos da li ste vi gospodo u dilu sa njima ,a vama iz Informera bi porucio da objavitre ovaj sadrzaj a ne da krijete i brisete objave ljudi koji misle kako treba ,stoka i dno je u Novoj a i drzava isto jer ih ne sankcionise. ne mozes u drzavi imati caspopis koji velicca klanja srba ,da li stge vi pri cistoj pameti

Voja

pre 1 godinu

N1 su ustaške ustaše koje dele ustaške savete ustašama

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija