• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.07.2022

11:09

NEDELJA SA PREDSEDNIKOM! Aleksandar Vučić imao puno radnih obaveza, evo šta je sve radio ove sedmice!

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

NEDELJA SA PREDSEDNIKOM! Aleksandar Vučić imao puno radnih obaveza, evo šta je sve radio ove sedmice!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na svom profilu na Instagramu video-snimak u kom je sumirao radnu nedelju koja je iza nas

- Početak radne nedelje obeležio je jedan veliki infrastrukturni poduhvat – spojen je most preko Save u okviru izgradnje auto-puta Ruma – Šabac, čime je Srbija još jednom pokazala da se iz dana u dan ubrzano menja i razvija.

Imali smo i oproštajne posete ambasadora Kraljevine Belgije i Kuvajta, koji su ličnim angažmanom mnogo uradili na unapređenju odnosa sa Srbijom.

Telefonom sam razgovarao sa našim prijateljem Viktorom Orbanom, sa kojim sam razmotrio brojna pitanja od interesa za građane naše dve zemlje u predstojećem periodu.

Poseban emotivni i državnički pečat ovoj nedelji, dala je ceremonija kojom je označen početak izvođenja mera zaštite na objektu Centralne kule Memorijalnog centra „Staro sajmište“, čime smo nastavili da se odužujemo precima i stvaramo još jedan legat za potomke.

Obišao sam i radove na Kuli Beograd, a posebno dobre razgovore sam imao sa ministrima spoljnih poslova Gabonske Republike i Kraljevine Esvatini.

Na kraju nedelje, imao sam veliku čast da ugostim premijera Kraljevine Španije Pedra Sančeza i da mu se lično zahvalim na prijateljstvu i podršci koju njegova zemlja pruža Srbiji u međunarodnoj političkoj areni - napisao je Vučić uz video-snimak na Instagramu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Drina

pre 2 godine

Ana: Dobre rezultate Srbije niko ne može da ospori.

Branko N

pre 2 godine

Ana: I pored svetske ekonomske krize, Srbija i dalje postiže dobre ekonomske rezultate.

Lara

pre 2 godine

Iz nedelje u nedelju vidimo kako predsednik Vucic realizuje svoje planove i vizije. Srbija iz nedelje u nedelju napreduje i to je ono sto je posebno vazno

Veljko M

pre 2 godine

Lara: Predsednik želi da upozna građane o planovma Srbije u narednom periodu.

Cile

pre 2 godine

Ovo je bila još jedna uspšena nedelja u kojoj se Vučić sastao sa brojnim svetskim zvaničnicima.

Filip

pre 2 godine

Nastavlja se realizacija važnih infrastrukturnih projekata poput autoputa Ruma- Šabac koji doprinose razvoju zemlje.

Milan Š

pre 2 godine

Filip: Vrlo je važno što Srbija nije odustala od planiranih infrastrukturnih projekata bez obzira na svetsku ekonomnsku krizu.

Vidak

pre 2 godine

Vučić neumorno radi što je rezultiralo napretkom Srbije na svim frontovima.

Milan Š

pre 2 godine

Vidak: Zbog toga Vučić i dobija ogromnu podršku građana.

Luka

pre 2 godine

Zahvaljujući mudroj i odgovornoj politici koju Vučič vodi Srbija ide krupnim koracima napred u bolju budućnost.

Rada

pre 2 godine

Srbija se izborila za jedan status koji se postuje od mnogih zemalja.

Milica

pre 2 godine

Резултати радне недеље се морају сумирати, да би се стекао увид у реализацију истих , али и кренуло у планирање и реализацију нових!

Jasmina

pre 2 godine

Nije to samo ova nedelja. Vec iz nedelje u nedelju predsednik ovako neumorno radi. Srbija je na cvrstim nogama samo zahvaljujuci ovom coveku.

sasa

pre 2 godine

Trud i napor koji Vucic ulaze kako bi nasa zemlja napredovala i razvijala se je za svaku pohvalu

stefan

pre 2 godine

Danas,Srbija postaje napredna i uredjena zemlja zahvaljujuci odgovornom i posvecenom predsedniku

Mrki

pre 2 godine

Samo neka se radi i gradi. Zajedno mozemo sve. Srbi kad se sloze,svima je jasno,ne staj im na put.

Mile

pre 2 godine

Na celu sa predsednikom Vucicem Sbija iz nedelje u nedelju ide u sve veci i veci boljitak i napredak

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija