• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.08.2022

13:14

Tajkunski analitičar i tajkunski mediji nesrećni što Srbija više "ne skida gaće" pred Prištinom kao što su to činili Tadić, Jeremić i njihova ekipa

Politika

Tajkunski analitičar i tajkunski mediji nesrećni što Srbija više "ne skida gaće" pred Prištinom kao što su to činili Tadić, Jeremić i njihova ekipa

Podeli vest

Cvijetin Milivojević, tajkunski analitičar, kolumnista Danasa, najnetiražnijeg dnevnog lista u istoriji i "veliki stručnjak" izjavio je kako je navodno dijalog Beograda i Prištine postao loš otkako je Vučić predsednik?!

Iako je istina zapravo drugačije, iako se predsednik Vučić danonoćno bori za Srbe na KiM i ne želi da popusti pod pritiskom Zapada i Prištine, to za tajkunske medije očigledno nije dovoljno, već nastavljaju napade na predsednika Srbije.

Foto: printscreen

Očigledno je da su tajkunski analitičar i tejkunski mediji nesrećni što Srbija više ne skida gaće pred Prištinom kao što su to činili Tadić, Jeremić i njihova ekipa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maja

pre 1 godinu

Srbija vise ni pred kim nema razloga niti namere da kleci ili bilo sta drugo samo zahvaljujuci ozbiljnoj politici Vucica. Danas Srbija ima svoj stav i niko nas ne moze spreciti da stitimo ono sto je nase.

veljko

pre 1 godinu

bas tako...nije vise Srbija ponizna zemlja...sada je sve drugacije od ada je Vucic uz nasu zemlju i nas narod...

Danka

pre 1 godinu

uz Vuccica Srbija oseca sigurnost..nije vise ponizna kao ranije....Srbija sad gleda samo svoje interese, i samo napred

nadja

pre 1 godinu

Srbija gleda u svetlu buducnost!!!idemo samo napred, idmo samo nabolje

Danko

pre 1 godinu

Teško je Cvjetinu, mora da opravda u Danasu novac za spinovanje a glavni udar je Vučić jer se tako naređuje. Sve su to kvazi novinari kao što je on.

ivan

pre 1 godinu

Tajkunski mediji rade protiv svoje drzave i svog naroda

goran

pre 1 godinu

Zahvaljujuci Vucicevoj politici, Srbija je danas jaka drzava koja moze da odoli pritiscima

Anja

pre 1 godinu

Svi smo svedoci toga sta je sve Vucic ucinio za Srbiju. Podigao ju je iz pepela

doroteja

pre 1 godinu

Srpski narod je bezbedan se dok je Vucic tu da ga zastiti

Pavle

pre 1 godinu

Propali analiticar kao i oni koje podrzava i za koga radi.

Biljana

pre 1 godinu

Zahvaljujući predsedniku Vučiću Srbija je danas stabilna i cenjena zemlja, koja neće klečati ni pred kim, a posebno ne pred onima koji žele da je gaze i ponize.

Goran

pre 1 godinu

Srbija je danas jeka država sa pravim čovekom na čelu Srbije koji nije ponizan neprijatelju, već nasuprot, predsednik koji se istinski bori za svoju zemlju i svoj narod.

Mimi

pre 1 godinu

Zahvaljujući politici Aleksandra Vučića, Srbija više nije zemlja sagnute glave, ponizna već ponosno, uzdignute glave štiti svoje interese, svoju celovitost i teritorijalni integritet.

Brane

pre 1 godinu

Ajde što oni blate Vučića i Srbiju ali da ne kažu ni jednu ružnu reč o njihovom drugaru Kurtiju ,to treba da zabrine svakoga građanina ove zemlje.

Željko

pre 1 godinu

Tajkuni i njihove sluge ne znaju šta znači borba za Srbiju i srpski narod, koju Vučić uspešno vodi, jer se žuta tajkunska bratija isključivo bori za sopstveni džep.

Saša

pre 1 godinu

Uz Vučića je Srbija dobila snagu i mogućnost da odgovori na sve izazove i da zaštiti srpski narod bilo gde u regionu, a to je ono što žutu tajkunsku bratiju najviše boli - oni ne mogu da gledaju uzdizanje Srbije, jer im je dobro samo kad je Srbima loše.

Lazar

pre 1 godinu

Srbija je u poslednjih 10 godina, zahvaljujući Vučiću, ojačala toliko da ne mora pred drugima da kleči, kao što je klečala u vreme vlasti Borisa Tadića. A to žute tajkune najviše boli.

Zoran

pre 1 godinu

Nije Mijatović nikakav politički analitičar. On je samo jedan od beznačajnih likova sa tajkunskog platnog spiska, čiji je zadatak da svakodnevno napada Vučića.

Milan

pre 1 godinu

Rezultati aprilskih izbora su pokazali da građani Srbije ne veruju u laži tajkunskih "analitičara".

Mila

pre 1 godinu

Bas adekvatan naslov za ove opozicione "lidere" koji su srozali sve što se moglo, i što nije...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija