• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.08.2022

21:45

BOLESNA KAMPANJA SE NASTAVLJA! Tajkunski medij se prepoznao kao portparol potpunih idiota (FOTO)

printscreen

Politika

BOLESNA KAMPANJA SE NASTAVLJA! Tajkunski medij se prepoznao kao portparol potpunih idiota (FOTO)

Podeli vest

Tajkunski mediji ne čase časa da napadnu i svoju zemlju, ali i predsednika Aleksandra Vučića, te su tako sramni tekstovi koji ništa dobro ne donose Srbiji postali svakodnevnica

Tajkunski medij Nova, koji je zajedno sa ostalim medijima, bliskim političarima koji izvan Srbije dobijaju naloge za politiku kojom su tražili i zatvaranje rudnika uglja, sad nastavlja sa bolesnom kampanjom koja je zapadnoj Srbiji nanela višestruke gubitke, od radnih mesta preko milijardi evra novca za budžete lokalnih samouprava.

Naime, na naslovnoj strani tajkunskih novina Nova osvanula je vest sa naslovom "Vučić nastupa kao glavni portparol Rio Tinta" uz objašnjenje "kada šef države kaže da smo ispali jedini idioti na kugli zemaljskoj koji su se odrekli sopstvenog litijuma to zvuči kao da će se potruditi da tu grešku ispravi".

Foto: printscreen

Povod za ovaj sramni napad na Vučića bila je predsednikova izjava nakon prikaza naoružanja Vojske Srbije, kada je on govorio o odustajanju od eksploatacije litijuma u Srbiji rekavši da je to bila velika greška, te da je Srbija jedina u svetu koja je odustala od naše nafte.

–  Sećate se one "revolucije" kada smo ispali jedini idioti na kugli zemaljskoj koji su se odrekli svoje nafte – litijuma. Zamalo da me "revolucionari" nateraju da se odreknemo i uglja pa da sad ne bismo imali ni struje niti bilo čega drugog. Samo ih molim da kad već blokiraju onda nek idu na redovnu pumpu, nemojte da uzimate karticu i nemojte da uzimate 40 dinara jeftinije gorivo nego lepo iz svog džepa platite, ali nema te sile pod kojom bih popustio. Dovoljnu sam glupost napravio što sam slušao razne neznalice i to sebi nikada da oprostim neću, a to što ima budala koji se povode za velikim neznalicama pa misle da mogu državi da sole pamet, to je već druga stvar. Glupost poput te sa litijumom, nema te sile da me natera da uradim – poručio je predsednik Vučić.

Predsednik Vučić je dodao da su strane službe svojim lažima uticale na ovakvu odluku, a da je naš litijum najkvalitetniji.

Ovo je klasičan primer kako su strane službe uticale i mi nedovoljnom svojom odgovornošću smo uspeli da uništimo nešto što je mogao da bude kvantni skok za Srbiju. Oni su se tukli između sebe da li će Rio Tinto ili neke druge kompanije da dođu jer znaju da je naš litijum najkvalitetniji, a ja ovo radim jer mi je čista savest i volim Srbiju – rekao je Vučić.

Moramo se samo prisetiti jednog, a to je da je gotovo ceo svet zahvatio inflatorni šok zbog rata u Ukrajini, zbog čega i ekonomska i energetska kriza doživljavaju svoj maksimum na celoj kugli zemaljskoj.

Foto: printscreen

Aleksandar Vučić

Ono što je činjenica je da dobro vođenje politike predsednika Vučića obezbeđuje još uvek da srpsko tlo stoji čvrsto i ne zapada u krize kakve prete i kakve slede zbog nedostatka energenata, ali to tajkunskim medijima ne odgovara.

Njima ne odgovara stabilna, čvrsta i jaka Srbija i najviše bi voleli kada bi investitori odlazili iz Srbije, a ne dolazili. Rio Tinto je bila velika greška jer se Srbija odrekla i velikog broja radnih mesta, ali i nečega što se u svetu zove belo zlato.

Prisetimo se samo, kompanija "Vulcan Energy Resource" u Nemačkoj koja iskopava litijum snabdeva proizvođače kao što su Folksvagen, Reno i Stelantis.

Ova nemačko-australijska kompanija želi da započne komercijalnu proizvodnju litijuma do 2024. godine oslanjajući se na rast potražnje za ovim materijalom koji se koristi u baterijama za električne automobile. Zbog svog velikog značaja litijum se u naučnim krugovima naziva i "belo zlato".

Srbija se pod pritiskom neučenih, bahatih i nedovoljno upućenih ljudi odrekla iskopavanja svog belog zlata, samo da bi im ispunila želju, ali to više neće dozvoliti. Jer napredak, mir i stabilnost Srbije je važniji od toga šta žele pametnjakovići koji bi da se igraju države.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sasa

pre 1 godinu

Sramni i bestidni tekstovi tajkunskih medija koji govore vise o njima

Popovic

pre 1 godinu

Tajkunski mediji i ne umeju drugacije tekstove da pisu

stevo

pre 1 godinu

Na ovaj nacin tajkunski mediji nanose stetu pre svega svojoj drzavi,ali i narodu.Jadno

Zarko

pre 1 godinu

Vise stete ovi tajkunski mediji nanose sebi nego drzavi i gradjanima

stefan

pre 1 godinu

Lazi i obmane i manipulacije su najjace oruzje tajkunskih medija,Nove i N1!

Zare

pre 1 godinu

Dzaba lazi,obmane i manipulacije od strane tajkunskih medija kao sto su Nova S i N1

Patak

pre 1 godinu

Uvek kad pomislim da nema dalje i da ne mogu nize pasti,tajkunska glasila,mediji me demantuju i svaki put iznova dotaknu dno

Milan Š

pre 1 godinu

Patak: Odavno su oni dotakli smo dno i to znaju svi u Srbiji.

Pavlovic

pre 1 godinu

Nova po ko zna koji put pokazuje licemerje i prizemnost,Na niske je grane spao taj medij

Popov

pre 1 godinu

Zar to treba nesto da cudi od strane Nova i N1 dad pokazuju licemerstvo

Zarrkop

pre 1 godinu

Pa to nije nista novo od strane tajkunskih medija

Ama

pre 1 godinu

Tajkunski mediji oduvek su bili naklonjeni lošoj opoziciji i gazdama sa strane. I dalje se taj trend nastavlja. Portparoli idiota i uništitelja Srbije i dalje se prepoznaju u tim medijima.

Buki

pre 1 godinu

Srbija mora da radi ono sto je u njenom interesu i cime ce jos brze napredovati,ne treba da slusamo amatere i da opet pravimo gresku oko litijuma.

Ivan

pre 1 godinu

Opozicione novine i ne znaju ništa drugo da napišu, samo svakodnevne laži i blaćenje predsednika Vučića.

Mile

pre 1 godinu

I dalje traje kampanja lazi i kleveta preko tajkunskih medija i stranih agentura. Gomila lazi i gluposti usmerene protiv Srbije mogu se pročitati u ovim medijima.

Ana

pre 1 godinu

Mediji koji konstantno nanose stetu drzavi i narodu jesu nista drugo nego Tajkunski ! Bestidne lazi konstanto sire.

Filip

pre 1 godinu

Tajkunski mediji ne prestaju sa svakodnevnim gnusnim napadima na Vučića.

Vidak

pre 1 godinu

Đials plaća tajkunske medije da objavljuju ovakve gluposti i nebuloze.

Lola

pre 1 godinu

Oni koji su uništevali Srbiju dok su bili na vlasti i sada preko tajkunskih medija hoće da rade to isto.

Mia

pre 1 godinu

Rio Tinto je pojedinim kvazi ekolozima i kvazi politicarima bila jedina tema oko koje su se okupili pred izbore. Rio tinta nema, a oni koji u Nedeljicama nisu osvojili ni 10 glasova daju sebi za pravo da komentarisu pitanja o vitalnom znacaju za Srbiju.

Cile

pre 1 godinu

Nova S mora da piše ono što joj gazda Đilas naredi. Zato napada Vučiča.

Andjela

pre 1 godinu

Solakovi mediji sramno idu protiv Srbije i predsednika radi licne koristi.

Nina

pre 1 godinu

Tajkunski mediji znaju samo da kukaju, da manipulišu ljude i pljuju po našem predsedniku Vučiću, ništa pametno nisu napisali

Milan

pre 1 godinu

Đilasovci su opsednuti patološkom mržnjom prema Vučiču što ovakva naslovna strana potvrđuje.

bkajsner

pre 1 godinu

Vucic nije niciji portparol nego je samo govorio istinu i ono sto treba narod da cuje i zna.

Andjela

pre 1 godinu

Sta smo mogli drugo da ocekujemo od Solakovih medija koji danonocno rade protiv Srbije i njenih gradjana.

Lina

pre 1 godinu

Samo tajkunski mediji koji nemaju ni stida ni srama mogu pisati ovakve tekstove. Sramota!!!

Sava

pre 1 godinu

Oružje opozicije i tajkunskih medija su fabrikovane afere.

Luka

pre 1 godinu

Ovo je odvratno Tajkunski mediji su prevrpili svaku meru sa napadima na Vučića.

Belic

pre 1 godinu

Odgovorno i dobro vodjenje politike predsednika Vucica omogucilo je Srbiji da stoji na cvrstom tlu

Ana

pre 1 godinu

Isti su nalogodavci i finansijeri i tajkunskim medijima i Ćutama raznim. Samo sto ne shvataju da se svojom navodnom brigom za Srbiju, udaljavaju od normalnog naroda koji nece da bira one koji svojim delovanjem rusi ugled zemlji.

Dr Dragan

pre 1 godinu

Rio Tinto je oteran i to su ga oterali Đilasovci i lažni Ekolozi koji su ga i doveli, a sami znaju koju odstetu drzava treba da plati Rio Tintu.

bkajsner

pre 1 godinu

Realpolitika je nesto cime se bavi Vucic a za to ne zna ni polovina nasih opozicionara. Vucic je vrlo realan covek. I iskren.

Lina

pre 1 godinu

Nišra iznenađujuće. Kakvi mediji takvi i tekstovi.

bkajsner

pre 1 godinu

To da smo propustili sansu veka ili milenijuma to je tacno. Vucic je u pravu.

Mira

pre 1 godinu

Standardno za tajkunske medije. Jedino o čemu znaju da pišu je da sramote i blate Srbiju. Dno, dna.

Lela

pre 1 godinu

Opozicija pokušava preko tajkunskih medija da uništi Srbiju.

bkajsner

pre 1 godinu

Tajkunski mediji zele da neopravdano naude Vucicu ali ne samo njemu, oni time narusavaju i ugled Srbije i rade protiv nje.

bkajsner

pre 1 godinu

Zamislite samo kako se Nemci bore da otvore nove rudnike litijuma, a mi glupi sto kaze Vucic ne zelimo. Mi smo izgleda pametniji od Nemaca?

Vesna

pre 1 godinu

Sramota koliko tajkunska bagra može nisko pasti. Taman čovek pomisli nema dalje na dnu su oni uspeju da padnu još niže. Sami sebe ukopavaju!

Nemanja

pre 1 godinu

Kao po obicaju iuvlace iz konteksta ono sto njima odgovara da plasiraju.

Uki

pre 1 godinu

Iz iste kase se finansiraju i tajkunski mediji i lazni ekolozi. Nasli popularnu temu, ekologiju, a Srbija nikada cistija. Kad bi jos ocistili javnu scenu od neobrazovanih Ćuta, pa da disemo punim plucima.

Baja

pre 1 godinu

Šta očekivati od portala koje Šolak finansira, mora da im Vučić bude u centru pažnje i obavezno da ga ocrne. Dno dna su po meni.

Marija

pre 1 godinu

Nije prvi put da mediji u vlasništvu tajkuna objavljuju tekstove o nece mu sto je izvuceno iz konteksta givira predsednika. Jedino time pokazuju svakim danom da narod ne treba da im veruje.

Ana

pre 1 godinu

Drzava svakodnevno trpi veliku stetu nanetu od strane placenickih medija

Nataša Miljković Jokić

pre 1 godinu

Tajkuni u Srbiji se ne smiruju, ne znaju šta će pa probaju da dobiju vlast preko medija.

Saska

pre 1 godinu

Oni su bili toliko protiv tog litijuma, na osnovu pausalnih tvrdnji o stetnosti, da nisu zeleli da prihvate ni jednu procenu, studiju, argument. Srbija je mozda tada izgubila, ali pozitivno u svemu jeste sto im ta lazna briga za ekologiju na kojoj su vodili kampanju, nije prosla kod naroda.

Baki

pre 1 godinu

Ništa normalno se ne može pročitati i čuti na Nova. Ipak to finansira Šolak uz asistenciju Đikija, mora da se piše i spinuje kako narede i da obavezno omalovažavaju Vučića.

Sofija

pre 1 godinu

Po ko zna koji put tajkunski mediji izvlace iz govora predsednika ono sto njima odgovara da bi plasirali lazne vesti jer to je jedino sto je njihova svrha i cilj.

Srna

pre 1 godinu

Jos jedan dokaz da je njihova svrha postojanja urušavanje stavilnoati i sprečavanje jacanja drzave Srbije.

Kaća

pre 1 godinu

Sve dok napadaju predsednika, napadaju i svoju zemlju, a da li je njih uopšte briga za to. Svoja zemlja, šta to beše!?

Katarina

pre 1 godinu

Iznova i iznova pokusavaju da prodaju lazne price, bajke u koje na njihovu zalost, a nasu srecu sve manje ljudi veruje. Jer onaj ko je slusa govor predsednika shvatio je o cemu je pricao i u kom kontekstu je pomenut Rio Tinto.

Gogi

pre 1 godinu

Tajkunski mediji su sramota Srpskog novinarstva

Deki

pre 1 godinu

Odavno je jasno da Nova radi protiv svoje drzave

Gogi

pre 1 godinu

Narod odavno ovom tajkunskom mediju ne veruje ni jednu rec

filip

pre 1 godinu

Nova s je daleko od objektivnog i odgovornog novinarstva

Milivoj corkovic

pre 1 godinu

Nece moci da uniste srbiju pored vucica

Julija

pre 1 godinu

Pitam se kada će tajkunski mediji shvatiti da ovim putem samo nanose štetu svojoj zemlji i svom narodu. Oni su toliko bolesni i jadni..

Drina

pre 1 godinu

Pa naravno da je bila greška kada je obustavljeno iskopavanje litijuma u okolini Loznice i bilo bi dobro da se ta greška što pre ispravi.

Glasinac

pre 1 godinu

Verujem da će ova vlast naći mogućnost da se litijum eksploatiše u Srbiji naravno uz sve moguće zaštite ekološke sredine, jer ako je litijum značajan za Nemačku zašto ne bi bio dobar za Srbiju.

Veljko M

pre 1 godinu

Da li naša opozicija zna da ako bi se zatvorile termoelektrane i ugasili rudnici pola Srbije bi ostalo bez struje. To se ne sme da dozvoli.

Zeljko

pre 1 godinu

Jedina svrha tajkunskih medija jeste da napadaju Vučića i Srbiju putem širenja laži i dezinformisanja građana Srbije.

Maša

pre 1 godinu

Danas svako svi daje za pravo da se predstavlja kao novinar! Dno dna!

Filip

pre 1 godinu

To što rade tajkunski mediji nema nikakve veze sa novinarstvom. To je dezinformisanje javnosti.

Rade

pre 1 godinu

Tajkunske štetočine medijskim napadima na Srbiju i njenog predsednika nanose nemerljivu štetu sopstvenoj zemlji.

Miša

pre 1 godinu

Tajkunski mediji su užasne fabrike laži koje služe da bi napadali Srbiju i političke protivnike Dragana Đilasa.

Zoran

pre 1 godinu

Tajkunski mediji su Đilasove i Šolakove fabrike laži, koje se nalaze u službi stranih centara političke moći i koje imaju za cilj da medijskim napadima destabilizuju Srbiju.

Elena

pre 1 godinu

I do sada su tajkunski mediji vodili prljavu kampanju protiv Vučića, i što je najgore, izmišljaju laži i izvrću njegove reči.

Danica

pre 1 godinu

Znam da Vučić nije mislio ništa loše, već je ljut na sebe jer je dozvolio da odustanemo od litijuma a to je bila ogromna razvojna šansa Srbije.

Klara

pre 1 godinu

Medije sa kojima upravlja opozicija nanose veliku štetu Srbiji to je očigledno.

Srdjan

pre 1 godinu

Tajkunski mediji su uvek protiv Srbije i njenih interesa.

Dejan

pre 1 godinu

Tajkunski mediji su provaljeni i narod zna da su to izdajnički mediji na koje se toliko ne obraća pažnja.

Mila

pre 1 godinu

Tajkunska posla! Njihov jedini posao je očigledno da na naslovnim stranama pljunu svoju zemlju, svoj narod i predsednika. Svojevoljno ili po nečijoj direktivi, ali drugo ništa ne znaju.

Bojan

pre 1 godinu

Lazi i obmane i manipulacije su jedini izvor tajkunskih medija.

Sima

pre 1 godinu

Uvek protiv Srbije i njenih gradjana. Sramotno pisanje tajkunskih medija.

Bojan

pre 1 godinu

Ovo je najtačnija definicija, totalno bolesna kampanja koja traje od strane grupe medija, a zasniva se na gomili laži i izmišljotina usmerenih protiv Aleksandra Vučića.

Brane

pre 1 godinu

Koliko pratim Đilasove medije i portale mogu samo zaključiti da je njihova centrala negde u Londonu ili Briselu i da su gori o mnogih hrvatskih portala.

Una

pre 1 godinu

Tajkunski mediji samo pokazuju koliko mrze Srbiju,a to govori o njima kakvi su!

Bojan

pre 1 godinu

Na sve su spremni, čak i Kurtija podržavaju, iz iste kase se finansiraju.

Dejana

pre 1 godinu

Srbija se pod pritiskom neučenih, bahatih ljudi odrekla iskopavanja svog belog zlata, samo da bi im ispunila želju, ali to više neće dozvoliti

Marija

pre 1 godinu

Tajkunski mediji ne case casa da napadnu sopstvenu drzavu

Marta

pre 1 godinu

Ocigledno je cilj tajkunskih medija destabilizacija Srbije

Bilja

pre 1 godinu

Nasa drzava ce nastaviti dalji put rasta i razvoja zahvaljujuci odgovornoj i marljivoj politici Vucica

Jelena

pre 1 godinu

Šolak i ekipa će uvek raditi sve što je protivno interesima Srbije, ti mediji mu zato i služe. Protiv svoje zemlje, a u interesu tuđih. To mogu samo osvedočeni neprijatelji Srbije.

Marta

pre 1 godinu

Dosta je bahatosti i licemernosti opozicionih lidera i njihovih medija

Stanislava

pre 1 godinu

I Nova S i N1 su uvek na strani svih tih idiota i nastaviće sa tom svojom bolesnom kampanjom, protiv svega što je dobro za Srbiju.

Mare

pre 1 godinu

Nemaju materijala za pljuvanje po Vučiću, pa izvadili priču o Rio Tintu. Tako to Nova radi. Besramno baš.

Lazar

pre 1 godinu

A šta čovek i može da očekuje od tajkunskih medija u Srbiji? Samo neka je protiv Vučića i Srbije, to im je duševna hrana. Grozni su, da ne mogu biti grozniji.

Minja

pre 1 godinu

Sve što rade tajkunski mediji vezano za predsednika Srbije je meni bolesno. Tolika opsednustst Vučićem je neverovatna.

Dragan

pre 1 godinu

Pitam se samo da li ima kraja bezumlju opozicije i njihovih medija?

Jovanka

pre 1 godinu

Sve neki stručnjaci bez škole i elementarnog kućnog vaspitanja dobijaju prostor u opozicionim medijima, mučno ih je gledati više. Dosta sa tim.

Marija

pre 1 godinu

Tajkunski mediji mediji su skup koristoljubivih i interesnih ljudi.

njanja

pre 1 godinu

Sramota me je za njih Tajkunski mediji očigledno ili imaju naredbu ili su fokusirani da ponižavaju

Jovica

pre 1 godinu

Opozicija sve radi samo da bi unistila Srbiju!

Bora

pre 1 godinu

Nista drugo ne znaju sem bolesnih tekstova i napada da pisu!

Zoran

pre 1 godinu

Mrznja je teska bolest, koja kod hrvata traje decenijama.

Rastko

pre 1 godinu

Tačno je da su se prepoznali kao portparoli idiota ali mora im se priznati - za velike a ne male pare !

Rastko

pre 1 godinu

Činjenica je da su i kao takvi dakle kao portparoli potpunih idiota dobrim delom popunili Skupštinsku salu i da već uveliko beru sebi i lepe i lake plate što im i te kako daje krila da nastave da portparolišu u ime brda takvih ....

Rastko

pre 1 godinu

Što je kampanja protiv predsenika i same države bolesnija to je plaćenija pa vi ostali mediji vidite gde ste ...

Milan

pre 1 godinu

Tajkunski mediji ne znaju da pisu istinu navikli samo lazi da objavljuju.

Mirjana

pre 1 godinu

Nova radi protiv svoje zemlje objavljujuci lazi i izmisljotine.

Marina

pre 1 godinu

Tajkunski mediji su placeni da pljuju po nasoj zemlji ,zato ih niko vise i ne shvata za ozbiljno.

Mira

pre 1 godinu

Potpuni idioti koji rade protiv svoje zemlje umesto da budu realni i da tako i pisu.

Marina

pre 1 godinu

Ko je navikao na lazi nikada nece napisati nista istinito .

Rastko

pre 1 godinu

Došlo vreme isplativije biti bolestan nego zdrav !!!

Rastko

pre 1 godinu

Nemoj više ih lečite ko boga vas molim još ako nemate doktorske licence bojim se i za vaše a i NE samo za svoje d.pence !

Nikola

pre 1 godinu

U nedostaku pravih stvari kojim bi afirmisali opoziciju, tajkunski mediji napadaju Vučića. Tako je bilo, tako će se i nastaviti. U napadima vide jedinu šansu za sebe. Neće da priznaju da im je to potpuno neuspešno, narod sve vidi.

Zlatko

pre 1 godinu

Nije Rio Tinto bio fer prema građanima podrinja, nakon razgovora sa građanima G. Neđeljice usledio je otkaz ovoj kompaniji. Ali, da je budućnost u eksploaticiji litijuma, jeste. To znaju i ovi mediji koji koriste svaku priliku da napadnu Vučića.

Teodor

pre 1 godinu

Ovo je samo još jedna kampanja protiv Vučića u nizu, od strane opozicionih ili bolje reći, tajkunskih medija. Kao i sve do sada i ova je neuspešna jer narod zna istinu. Vučić ništa ne krije, sve narodu otvoreno saopšti.

Marija

pre 1 godinu

Tajkunski mediji su bolesni u svojim napadima na Srbiju. Samo mi nije jasno kako mogu, pa njihovi vlasnici i radnici žive u Srbiji.

Dzo

pre 1 godinu

Za tajkunski medij Nova s nije vazno sta je istina! Njima je bitno da unize Srbiju i ispolje mrznju prema Srbiji i predsedniku Vucicu!! Apsurd je da takav medij sebe naziva profesionalnim!!!

Mišel

pre 1 godinu

Drugacije pisanje od tajkunskog Nova s nismo ni mogli ocekivati!!!? Oni vec godinama rade antikampanju i demonizaciju Srbije, kao i dehumanizaciju predsednika Vucica!

Aron

pre 1 godinu

Kazu da su u lazi kratke noge. Istina mozda nekada sporije nadje svoj put ali ga nadje! Hiljade lazi tajkunske Nova s budu raskrinkane ali oni ne prestaju sa fabrikovanjem lazi i podmetacina, tako da to postaje vrzino kolo!!

Zoran

pre 1 godinu

Pojedini mediji u Srbiji konstantno deluju proptiv drzave, sireci lazi i neistine vezane za najvise drzavno rukovodstvo.

Goksi

pre 1 godinu

Rio Tinto je sadašnja vlast na čelu sa Vučićem oterala a dovela je bivša vlast pre 15 godina odnosno upravo oni ljudi koji se reklamiraju na toj Novoj S.

Daki91

pre 1 godinu

Prvo se lažni ekolog Ćuta juče pronašao kao kompletni idiot a sad i ceo taj tajkunsko-opozicioni list Nova S.

Joxa

pre 1 godinu

Tajkunska Nova S napada Vučića a isti ti tajkuni koje podržava Nova S doveli su Rio Tinto u vreme dok su bili na vlasti još pre skoro 20 godina.

Mario

pre 1 godinu

Predsednik Vučić ne zastupa Rio Tinto već zastupa to da se iskopava litijum, da iskoristimo to prirodno bogatstvo, kad mogu Nemci, Šveđani, Kanađani da iskopavaju litijum onda možemo i mi na taj način.

Zeljko

pre 1 godinu

Nije Rio Tinto doveo Vučić u Srbiji već je dovela bivša vlast na čelu sa Tadićem, Đilasom, Jeremićem, Zelenovićem, Tepićevom, i to još pre petnaestak godina.

Misa

pre 1 godinu

Zalosno je sta tajkunske medije rade,samo da bi prodali tiraz.

Voja

pre 1 godinu

Osim sto opozicija neutemeljeno napada Vucica, druga posla nemaju.

Darko

pre 1 godinu

Narod bi zaboravio opozicionare jer apsolutno nista ne rade osim sto se bave Vucicem, narod je sit tajkuna koji su se nakrali nasih para pa sad pljuju po sadasnjoj vlasti.

Srki

pre 1 godinu

Vučić želi za svoj narod samo najbolje jer je globalna kriza i vodeći ispravnu politiku, naša zemlja je ekonomski stabilna.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija