• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.10.2022

11:44

ĐILAS: Sad ćemo plaćati skuplju naftu jer nismo uveli sankcije!

Tanjug/Jadranka Ilić

Politika

ĐILAS: Sad ćemo plaćati skuplju naftu jer nismo uveli sankcije!

Podeli vest

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas oglasio se danas nakon odluke EU, na predlog Hrvatske, Srbiji zabrani uvoz ruske nafte preko “Janafa”

On je svoje mišljenje iskazao na društvenoj mreži Twitter.

Foto: Printscreen

- Srbiji je osmim paketom sankcija EU ukinuto izuzeće da može da uvozirusku naftu. Barel ruske nafte je u proseku 20% jeftiniji od barela nafte tipa Brent. Toliko o tome da nema posledica nausklađivanja naše spoljne politike sa politikom EU - napisao je Đilas na ovoj društvenoj mreži.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikola

pre 1 godinu

Đilas sada hoce da kaze kako je on bio upravu, a za gradjane ne misli!

Dubravka

pre 1 godinu

Kaže Đilas izdajica koji je prodao Srbiju zarad sopstvenog profita. Sramota !

Patak

pre 1 godinu

Sad su svi pametni i daju sebi za pravo da komentarisu i napadaju Vucica.Dokle vise?!

dokle ćete kriti istinu o Roša

pre 1 godinu

Dok ne oteramo na robiju SNS mafiju (Rošavog gabora) i njihove pomagače !

sasa

pre 1 godinu

Srbija se nikada i ni po koju cenu nece odreci Rusije,ma kolike posledice i pritiske da trpeli

Pavlovic

pre 1 godinu

Djilas je manipulator i interesdzija koji gleda samo sebe i svoju korist

Patak

pre 1 godinu

Djilas ne bira nacin ni sredstvo da dodje do politickih poena

MACA

pre 1 godinu

Kakva izjava, cena nafte kod nas je još i dobra, dok u nekim delovima Evrope iznosi znatno skuplje a možda će je biti u manjim količinama! A da smo uveli sankcije opet ne bi valjalo?!

stefan

pre 1 godinu

Djilasu je vise stalo do interesa drugih zemalja nego do svoje sopstvene

Zoran

pre 1 godinu

Zbog cega Djilas ne kaze da ce i cela EU placati skuplju naftu, jer su Saudisjka Arbija i Rusija, kao clanice OPEKA donele odluku o smanjnju proizvodnje nafte, pa ce samim tim i njena cena biti veca?

Nikola

pre 1 godinu

Đilas kao da je sklopio neki tajni savez sa Hrvatima, i kao da je jedva čekao da se ovo desi.

Krle

pre 1 godinu

Sloboda nema cenu. Nije stvar sta će sad biti već kako je do toga došlo. Nismo mi robovi da nas korbače i nameću mišljenje.Ako je stav da nikoga ne diramo i ne mesamo se u sukob to je nase pravo i nije u redu da nam neko nameće svoje stavove i misljenje ,a o zabrani uvoza nafte i nečeg drugog da ne pričamo.Na referendum po pitanju Rusije,pa će narod da se izjasni. Pregraditi reku Savu i poplaviti pola Hrvatske za nedelju dana ,to bi bio moj odgovor na ovo.

Patriota

pre 1 godinu

Sve mere koje su usmerene protiv Rusije će biti kratkog daha, jer Evropa mnogo više zavisi od Rusije i ruskih energenata!

Mara

pre 1 godinu

Izjave daje najveća izdajica i prevarant Đilas koga narod ne voli!

Deda

pre 1 godinu

Isti taj Đilas koji je krao i pokrao srpski narod, sad pametuje i navodno brine za narod Srbije... jadno i bedno izdanje lopova Đilasa!

milan

pre 1 godinu

Sta Jede g…… pa mi smo placali jeftino jer smo od rusa dobijali da smo ko evropljani mi bismo odavno placali skuplje .koga on laze može samo one svoje bolesnike i majmune.

Katarina

pre 1 godinu

Svedocili smo tome da niste nikada radili u interesu gradjana , sada je lako komentarisati i napadati sadasnju vlast koja se svim silama trudi da radi u korist drzave i njenih gradjana.

sombor

pre 1 godinu

Kakav je ovo patriota sve zna a naj vise kako treba dase krade boze nedaj da dode na vlast

Vlajko

pre 1 godinu

Opozicija sada pametuje , i necemo uvesti sankcije Rusiji !

Lili

pre 1 godinu

Rusija cuti dok Srbiji uvode sankcije. Mogu bar da nam nadoknade razliku.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija