• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.10.2022

15:29

Ana Brnabić o Ne davimo Beograd: U dva laka koraka od "Spalićemo Tiranu" do "priznaćemo Kosovo" (VIDEO)

Tanjug

Politika

Ana Brnabić o Ne davimo Beograd: U dva laka koraka od "Spalićemo Tiranu" do "priznaćemo Kosovo" (VIDEO)

Podeli vest

Mandatarka Ana Brnabić danas je tokom rasprave o izboru nove Vlade u Skupštini Srbije, replicirajući poslaniku opozicije Radomiru Lazoviću, podsetila na "rane radove" njegovog kolege iz pokreta Ne davimo Beograd Dobrice Veselinovića, odnosno njegovo učešće u spotu skinheds benda Cokule za pesmu pod nazivom "Srušićemo Tiranu"

- Vi, kao narodni poslanik treba da poručite i šta mi treba da radimo, ali je potpuno u skladu ponovo sa vašim principima, od toga da u dva laka koraka od skinhedsa i neofašista dođete do fašiste životne sredine, od spalićemo Tiranu, u dva laka koraka, do priznaćemo Kosovo. Dobro, to vam je politika, ali to opet vi morate Violi (fon Kramon) da objasnite, ne morate nama, to ovde nije toliko ni važno - rekla je Brnabić tokom replike poslaniku Radomiru Lazoviću, aludirajući na učešće njegovog kolege iz pokreta Ne davimo Beograd u spotu benda Cokule za pesmu "Srušićemo Tiranu".

Foto: printscreen

Inače, Veselinoviću se ova muzička grupa zahvalila čak i na omotu kasete.

Foto: printscreen

Jasno je da je Dobrica Veselinović svoju ideologiju okrenuo za 180 stepeni, pa je od najekstremnije desnice otišao u ekstremnu levicu, na šta je ukazala Ana Brnabić.

U nastavku vam prenosimo tekst ove skandalozne pesme:

COKULE – Srušićemo Tiranu
 
Širi se trulež, širi se smrad.
Šta se to dešava, gori Tirana!
Plaču sada Šiptari, plaču guzice.
Šta je ku*ve šiptarske us*ali ste se!
Srušićemo Tiranu!
Gori sada Tirana, gore ulice.
Albanija čitava, s*ebali smo sve.
I Josip Broz iz Kuće cveća plače sad
srušili smo mu ljubimcima glavni grad.
Bule šiptarske kukaju na sav glas
od Tirane ništa ne ostade iza nas.
Tražili ste dobili ste protivudarac.
Niste vi Iliri vi ste živi ku*ac.
Je*aćemo vam mamu,
Evropa se brani ovde na Balkanu.
Srbija će reći stop islamu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija