• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.10.2022

14:32

PA OVO JE HIT! TAJKUNSKI PORTAL NOVA S NAPAO VESIĆA ZATO ŠTO JE STAVIO FOTOGRAFIJU KNEZA MILOŠA ZA TEKST O KNEZU MILOŠU!?

Informer.rs

Politika

PA OVO JE HIT! TAJKUNSKI PORTAL NOVA S NAPAO VESIĆA ZATO ŠTO JE STAVIO FOTOGRAFIJU KNEZA MILOŠA ZA TEKST O KNEZU MILOŠU!?

Podeli vest

Ne, nije greška u kucanju, lepo ste pročitali, tajkunski medij Nova S napao je ministra Gorana Vesića zato što je u tekstu o knezu Milošu objavio upravo fotografiju kneza Miloša

Vesić je u autorskom tekstu za Politiku pisao tekst o Beogradskoj tvrđavi, a srž teksta je priča o knezu Milošu.

Vesić je to objavio na svom Tviteru, sa fotografijom kneza Miloša, naravno, a onda je tajkunski medij krenuo u napad.

Foto: printskrin

Napravili su tekst u kome ismevaju Vesića zato što je stavio fotografiju kneza Miloša umesto kneza Mihaila.

Istini za volju, u tekstu se u jednom delu pominje Mihailo, ali tekst zapravo govori o knezu Milošu.

Foto: printskrin

Nema sumnje da novinari koji su tekst pročitali, zapravo nisu ni razmišljali o kome govori tekst, već samo kako da napadnu i ismeju Gorana Vesića.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija