• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.01.2023

14:56

BOŽE, SAČUVAJ I SAKLONI! Pa, je l’ moguće da je patrijarh tražio dozvolu Kurtija i ološa Rašića da uđe na Kosovo?!

Politika

BOŽE, SAČUVAJ I SAKLONI! Pa, je l’ moguće da je patrijarh tražio dozvolu Kurtija i ološa Rašića da uđe na Kosovo?!

Podeli vest

Gotovo svi mediji u Beogradu preneli su vest da će patrijarh Porfirije danas biti na Kosovu, u Pećkoj patrijaršiji gde će služiti uoči proslave Božića

Lepa vest. Ali, samo na prvi pogled. Kada pročitate čitavu vest videćete da je patrijarh “dobio dozvolu Kurtija” i to na zahtev “ministra Nenada Rašića”!?!

I još piše da je samozvani, lažni “srpski ministar” Nenad Rašić zatražio da patrijarh dobije dozvolu za ulazak na Kosovo!?!

Da se čovek prekrsti i levom i desnom rukom! Pa, je l’ to znači da će prvi čovek SPC u Pećku patrijaršiju otići sa “blagoslovom” Kurtija i ljudskog ološa sa dna kace Rašića?!

I šta ćemo sa slobodom kretanja, sa Briselskim sporazumom koji predviđa da niko, pa ni Kurti, ni Rašić nemaju pravo da ograničavaju, uslovljavaju ili sprečavaju kretanje bilo koga?!

A ponajmanje, valjda, patrijarha SPC!

I šta je sledeće? Da neće možda Njegova svetost patrijarh od Kurtija i njegovih ološa da traži i dozvolu za liturgiju?!

Kako Informer saznaje, u narednih sat vremena, Njegova svetost patrijarh srpski Porfirije oglasiće se zvanično ovim povodom i demantovati navode da će u Pećku Patrijaršiju ići s "blagoslovom" Kurtijevog ministra Rašića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
genocidan narod servi

pre 1 godinu

Srbima treba viza da uđu na Albansko Kosovo. Hahahaha!

napredna mafija nas je totalno

pre 1 godinu

Da nisu pičkousti vodja kartela, Ivica Prasić i Volina vodili katastrofalnu politiku 1999. godine, sad bi Kosovo bilo deo Srbije, a ne okupirana NATO teritorija. Naravno, uvek su drugi krivi, ali ne i SNS kartel. Školski primer psihopatologije...

Milan

pre 1 godinu

Otkud vam sad patrijarh ne valja. Pa i pre je tražio dozvolu Kurtija a u vladi je bila tada Srpska lista.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija