• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.02.2023

21:21

BRNABIĆ: Junaci nesrećni, kome pretite?! I vas štiti Aleksandar Vučić!

Tanjug

Politika

BRNABIĆ: Junaci nesrećni, kome pretite?! I vas štiti Aleksandar Vučić!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić reagovala je povodom pretnji ubistvom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koje su danas izrečene ispred Predsedništva na skupu ekstremista.

- Gazite srpsku zastavu, pozivate se na drugu državu, pretite ubistvom predsedniku Republike Srbije. Znajte da i vas štiti Aleksandar Vučić, zarad stabilnosti. Da nije tako, dočekalo bi vas večeras desetine hiljada članova Srpske napredne stranke. Ovako, vi njemu pretite, on zbog Srbije vas štiti. "Junaci" nesrećni - napisala je Brnabić na Tviteru.

Foto: printscreen

Objava Ane Branbić na Tviteru

Podsetimo, na protestima desničara i ekstremista se danas sa bine se obratio jedan od organizatora protesta Dejan Petar Zlatanović, koji je na kraju svog govora viknuo "Ko potpiše-Njega ubiše".

I ultradesničar Damnjan Knežević iz takozvanih Narodnih patrola, čiji se pripadnik Dejan Bobaček danas uputio sa snajperskom puškom na protest ispred Predsedništva, takođe je potvrdio da je njihova namera da ugroze život predsednika Vučića.

On je na protestu između ostalog izjavio: "Kunem vam se, spremni smo za mnogo više od nereda".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vbb

pre 1 godinu

A joj slusaj ovu budalu ..imam osećaj da će zbog Vučića postati strejt...

Jelena

pre 1 godinu

Сви ти који су вечерас правили нереде не желе добро Србији јер желе да зауставе њен напредак на челу са Вучићем.

Violeta

pre 1 godinu

Daleko su ovi ekstremisti od junaka,oni su bolesni i motivisani opozicijom da prete Predsedniku ubistvom.

Lela

pre 1 godinu

Gaženjem srpske zastave pokazuju svoju pravu ličnost i odluku da rade protiv Srbije.Ogrezli u svojoj mržnji pokusavaju da izazovu nerede sto im Srbija,građani i država neće dozvoliti.

Jeka

pre 1 godinu

Malo je reći da je ova skupina antisrpska.Ubistvom Predsednika pokazuju da su deo bolesne opozicije koja ne može radom i rezultatima protiv Vučića.

NekoKo

pre 1 godinu

E ova agresivna lezbejka da smanji doživljaj. Nju narod nije birao i nikada je neće birati. Jadna je ona vlast koja štiti one koji gaze zastavu države i prete ubistvom predsednika. Prvo to. Dalje, šta znači ovo kurčenje i pozivanje na desetine hiljada nekih koji bi neke da dočekuju.? Sistem treba da hapsi one koji prete državi, predsedniku isl. ali ne i da prete sa desetinama hiljada. Tako veoma lako može da se dogodi gore od onoga što se dogodilo Miloševiću. Ne vole Srbi to. Ne vole kad im neko preti. Nisu svi na protestu degenerici poput ovih na koje misli od njih ništa manje agresivna i opasna premijerka. Kako bi te njene desetine znale koga da tabaju.? Zato kažem, da imamo sistem i ozbiljnu državu, ova kreteni bi bili pohapšeni i osuđeni na debele robije. Ovakvi protesti treba da budu i svojevrsna podrška predsedniku da može da se izvuče i kaže vidi ja to i to ne mogu da poptišem jer imam haos u narodu zbog toga ... Mi stigli i do Vagnera.? Sečemo granu na kojoj sedimo. Ono malo sile što je na našoj strani, što ne želi da budemo skraćeni za teritoriju, što je blokiralo da nam zvanično presude naši tkzv. priajtelji i proglase nas za genocidnu naciju, oni što na nas nisu bacali osiromašeni uranijum itd... mi guramo od sebe. Vagner jeste zloglasan ali ne za Srbiju i Srbe, već za Ukrajince i posebno za Zapad. Nama zle glase sa druge strane donosi samo i samo Zapad na čelu sa Amerikom. Nemci i Britanci kad je reč o Evropi nam žele iskreno sve najgore i po mogućstvu da prestanemo da postojimo a mi hrlimo u njihov zagrljaj. Nadamo se ulasku u EU, neki i u NATO a tamo aposlutno niko nema sluha ni za jedan jedini srpski nacionalni interes. Ne da nema nego je poenta Srbiju uništiti do daske. Ko nama preti da ćemo biti kao Severna Koreja.? Rusi, Vagner ili neko drugi .? Ko nam preti sankcijama.? Vrlo je složena situacija i većina srpskog naroda ovako razmišlja. Nema te sile koja to može promeniti. problem je što mi u ovom trenutku kao država nemamo plan B a za to su krive sve vlasti od okotobarkskog ludila pa do danas. Svi su u principu nezvanično furali dve parole bez obzira šta je bila formalna priča - Kosovo je Srbija i Evropa nema laternativu. Naizgled super ali u praksi te dve stvari isključuju jedna drugu. Sad smo došli u šah mat situaciju. Tolike pare, pozajmice, bespovratne pomoći smo dobili od Zapada koji je to sve davao ne zato što nas voli nego zato što od vlasti u Srbiji očekuje to što očekuje, tako da sada više nemamo kuda. To je kao kada duguješ mafiji. Uzimaš lovu a ne odrađuješ posao.

Iva

pre 1 godinu

Opoziciju je zabolela istina koju je Ana rekla. Na ulicama nisu izašli građani, već divljaci iz opozicije.

Uros

pre 1 godinu

Najostrije osudjujem svaku pretnju predsedniku Vucicu i pruzam mu apsolutnu podrsku .

Mika

pre 1 godinu

Pretnje smrću predsedniku Vučiću na Dan državnosti naše zemlje su samo dokaz mržnjom prema čoveku koji se svakodnevno bori za Srbiju i njene interese. Velika podrška predesdniku Aleksandru Vučiću!

Mia

pre 1 godinu

Lažnim rodoljubima je mesto u zatvoru,da im nikad ne padne na pamet da gaze srpsku zastavu i prete Vučiću.

sledeća vest

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Žestok udar na Novaka: Vatra se ugasila, sve je to zbog zlata
Novak Đoković

Žestok udar na Novaka: Vatra se ugasila, sve je to zbog zlata

Novi udar na Novaka Đokovića (37) i ponovo je u glavnoj ulozi bivša teniserka Martina Navratilova (67)! Amerikanka poreklom iz Češke godinama unazad poznata je po tome što svako malo bocne srpskog tenisera, a to je uradila i sada, nakon što je najbolji igrač svih vremena eliminisan sa Ju-Es opena.

01.09.2024

10:05

Planeta

Nemački dan odluke za Šolca, ali i Putin čeka!
Planeta

Nemački dan odluke za Šolca, ali i Putin čeka!

Građani dve pokrajine na istoku Nemačke, Tiringije i Saksonije, danas izlaze na izbore, a prema medijskim prognozama ekstremno desničarska Alternativa za Nemačku (AfD) je na putu da odnese ubedljivu pobedu.

01.09.2024

14:08

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija