• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer

23.02.2023

09:08

SRAMNA PROVOKACIJA USRED BEOGRADA: Slavili nezavisnost lažne države Kosovo!

printscreen facebook

Politika

SRAMNA PROVOKACIJA USRED BEOGRADA: Slavili nezavisnost lažne države Kosovo!

Podeli vest

U prostorijama Kancelarije za vezu Prištine u Beogradu sinoć je obeležena 15. godišnjica lažne države.

Albanski poslanik u Skupštini Srbije Šaip Kamberi objavio je fotografije sa ovog događaja, napisavši da se prvi put od otvaranja kancelarije u Beogradu obeležava „Dan nezavisnosti Kosova“.

Na ovom događaju, koji je očigledna provokacija,  bila je i predstavnica nevladinog sektora Sonja Biserko. Fotografije je objavio i bivši predsednik Nacionalnog saveta Albanaca Ragmi Mustafa koji je napisao da je "na poziv ambasadora Jatiša Jašarija" organizovana proslava godišnjice. 

Jašari nije nikakav ambasador, već prištinski oficir za vezu u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
arsa

pre 1 godinu

Tako je kada igrate igre sa šiptarima.Šta ste očekivali.

Carica Sveta

pre 1 godinu

Pohapsiti učesnike proslave godišnjice tzv Kosova zbog protivustavnog delovanja. Ovo je krivično delo, ovo je rušenje ustavno-pravnog poretka. Naročito što je Kamberi izjavljivao da je Srbija fašistička zemlja, a Srbi genocidaši. Niko nema prava da se igra sa državom , Ustavom i narodom.

vasic

pre 1 godinu

Ako vec nesto pisete i pravite reklamu kako doci do radnog mesta u nemacku govorim vam da ste cisto placeni lazovi jer ja bez radne dozvole nemoguce i nemacku raditi . Obmanjujete narod lazete i uzimate im pare . U nemacku se dolazi sa falsifikovani papiri iz slovenije ili preko mrtvih glava iz hrvatske . Vi ste samo produzena ruka lazova jer i vi lazete

Knežević Zoran

pre 1 godinu

I, šta će se desiti? Ništa. Nastaviće se sa našim "mudrim i nadmoćnim" ćutanjem i nereagovanjem. Na komentarima će se birati samo ona mišljenja, koja "inteligentno" izbegavaju da osude ili iznesu bilo šta negativno o ovoj monstruoznoj i suludoj američkoj tvorevini na teritoriji Srbije, kao i o "poštenim poreskim obveznicima" albanske nacionalnosti. Izbegavaće se komentari onih "strašnih i nepristojnih" srpskih nacionalista, koji pokušavaju da omalovaže albanska ultramoderna i demokratska nastojanja. Dok Srbi ne smeju da odu na groblja i zapale sveće pokojnima, u Beogradu slavlje?! Slave oni koji izvaljuju nadgrobne spomenike po srpskim grobljima i skrnave manastire. Neka je sa srećom.

Dejan Pavićević

pre 1 godinu

Kancelarija za vezu Prištine u Beogradu?? A pičkousti vođa mafije palamudi krezavim penzionerima kako je Kosovo Srbija ?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija