• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.02.2023

20:17

Terzić: Predsednik Vučić će odbraniti srpske interese

Privatna arhiva

Politika

Terzić: Predsednik Vučić će odbraniti srpske interese

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić odgovorio je predsedniku Demokratske stranke Zoranu Lutovcu. Saopštenje Miloša Terzića prenosimo u celosti:

Ostao je dužan smušeni Zoran Lutovac objašnjenje građanima Srbije zašto nije smeo da zucne na posebnoj sednici Skupštine o KiM kada mu je Vučić sasuo istinu u lice, vezano za njegove reči u NIN-u koje se savršeno poklapaju sa stavovima Aljbina Kurtija i ostalog ološa sa dna kace u Prištini. 

Tada je smušeni Lutovac doslovce rekao: "Predsednik Srbije ne treba da se preko svojih srpskih lista meša u unutrašnja pitanja drugih država", čime je jasno stavio do znanja srpskoj javnosti da je pitanje Kosova i Metohije za njega rešena stvar i to na uštrb interesa Srbije.

Tako da, bolje bi mu bilo da nešto nauči ili pročita, kako ne bi lupao ovakve gluposti iz pozicije stranke koja nema nikakvu podršku u narodu i koja je na nivou statističke greške. 

Umišljeni lider mizerne stranke izgleda nije svestan da DS danas postoji samo zato što to Đilas želi, a da su njegovu stranku na smetlište političke scene oterali upravo građani Srbije, jer su vodili pogubnu politiku po srpske nacionalne i državne interese na Kosovu i Metohiji.

Ta katastrofalna politika doprinela je tome  da se pregovori o statusu Kosova i Metohije prebace na teren EU čime su Srbiji otežali pregovaračku poziciju i svojski se potrudili da utabaju stazu kosovsko-metohijske nezavisnosti.

Ništa to nije čudno za Lutovca i predstavnike bivšeg režima koji su nemo posmatrali pogrom i ubijanje Srba 2004. godine i koji su zarad para i ličnih interesa 2006. godine srpskom narodu u Crnoj Gori i to baš kada je Lutovac bio ambasador u toj zemlji, pomogli jednim plaćenim istraživanjem javnog mnjenja, čime su od Crne Gore uspeli da naprave novog komšiju, te su se tako svojski potrudili da se i u slučaju tzv. Kosova dogodi isto i da Srbija dobije još jednog komšiju.

Toliko je bila kancerogena politika DS-a da je te 2012. godine za ogroman deo međunarodne zajednice pitanje Kosova i Metohije bilo rešeno. 

Sreća pa im je narod Srbije tada rekao dosta, a onda se pod vođstvom i liderstvom Aleksandra Vučića dogodio snažan zaokret i pitanje Kosova i Metohije se vraća na pregovarački sto i sada se glas Srbije poštuje, čuje i uvažava i u međunarodnoj areni.

Tako će i večeras u Briselu, a Aleksandar Vučić će odbraniti srpske interese uz poštovanje naših definisanih "crvenih linija" baš onako kako Lutovac i lopovska ekipa iz bivšeg režima nikada nije ni znala ni smela, a ni mogla.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milica

pre 1 godinu

Vucic ce odbraniti srpske interese. Podrska predsedniku!

Maja

pre 1 godinu

Borba je drugo naše ime. Boricemo se za našu srpsku teritoriju, za naše KiM.

Nikola

pre 1 godinu

Vučić ništa nije potpisao niti će! Njemu je Srbija prioritet

Sanja

pre 1 godinu

Тежак састанак у Бриселу. Настављамо да се боримо за Србију!

Ceca

pre 1 godinu

Danas u Briselu Srbija je pokazala da želi da razovara, da želi komorimis, ali isto tako Vučić će i talje zastupati interese naše zemlje i insistirati na procesu formiranja ZSO.

Ivana

pre 1 godinu

Zajednica srpskih opstina je ono sto se mora postići i na tome će sadašnja vlast nastaviti da insistira

Sale

pre 1 godinu

Tezak dan ali Vučić se lavovski borio za interese Srbije.Borba se nastavlja uz zalaganje za razgovore kako bi se došlo do nekog pomaka.

Miks

pre 1 godinu

Vucic je neko ko se bori za ZSO i uspece da izvuce deblji kraj, jer i sami znamo da ne odustaje i ne nastavlja dalje pregovore dok se ona ne formira.

Dejann

pre 1 godinu

Vučić predano i uspešno čuva interese naše zemlje

Boško

pre 1 godinu

Vučić je najveći državnik kojeg je Srbija ikada imala.

Obren

pre 1 godinu

Nećemo da prepuštamo ništa slučaju neko rešenje mora da postoji idemo napred

Rada

pre 1 godinu

Predsednik se neumorno bori za naše interese i to se vidi i narod to poštuje i ceni.

Milana

pre 1 godinu

Opozicija pokušava da svojim lažima opovrgne svaki Vučićev potez, ali zaboravljaju da je sa druge strane mnogo jak i stabilan protivnik.

Vojka

pre 1 godinu

Svi srpski politicari su do sada u defanzivi gubili polako ali sigurno u svim pregovorima.Vucic ima strategiju koju prati i koja stvara nove opcije za nas.

Marko

pre 1 godinu

Mi imamo naše interese a to su Srbija i srpski narod i od toga ne odustajemo za to se i borimo Zivela Srbija!

Kika

pre 1 godinu

Verujemo u Vučića i njegovu borbu za formiranje ZSO.

Mile

pre 1 godinu

Vučić će se izboriti za očuvanje srpskih interesa na Kosovu i Metohiji.

Nataša

pre 1 godinu

Bilo je očekivano da će Kurti sabotirati razgovore i formiranje ZSO.Predsednik Vučić se drži svojih stavova i brani interese Srbije i Srba na KiM.

Nikola

pre 1 godinu

Kao i uvek nam je pokazao i dokazao kako se bori za interese srpskog naroda,svaka čast predsedniče.

Jana

pre 1 godinu

Predsednik Aleksandar Vučić će odbraniti srpske interese uz poštovanje naših definisanih "crvenih linija" baš onako kako Lutovac i lopovska ekipa iz bivšeg režima nikada nije ni znala ni smela, a ni mogla.

Zoro

pre 1 godinu

Vučić je lider koji se lavovski bori za interese Srbije.

Gojko

pre 1 godinu

Svi verujemo u Vucicevu snagu i sposobnost da sacuva Srbiju.

Mici

pre 1 godinu

Srbija ima sanzno lidera i jos snaznijeg pregovaraca koji ce na najbolji nacin zastiti interese Srbije.

Marko

pre 1 godinu

Vucic ce izvojevati jos jednu diplomatsku pobedu za Srbiju, u to sam siguran.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Holandija u četvrtfinalu! Rumuni pakuju kofere! (FOTO/VIDEO)
EURO 2024

Holandija u četvrtfinalu! Rumuni pakuju kofere! (FOTO/VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Holandije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva pobedom nad Rumunijom u Minhenu rezultatom 3:0! Za plasman među četiri najbolje selekcije Starog kontinenta "lale" će igrati protiv boljeg iz meča u kojem se sastaju Austrija i Turska!

02.07.2024

19:53

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija