• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.02.2023

14:53

TERZIĆ: NE MOGU DA SE SABERU KATASTROFIČARI IZ ANTIDRŽAVNOG BLOKA

Privatna arhiva

Politika

TERZIĆ: NE MOGU DA SE SABERU KATASTROFIČARI IZ ANTIDRŽAVNOG BLOKA

Podeli vest

Ne mogu da se saberu dežurni katastrofičari iz antidržavnog bloka od kako im je Aleksandar Vučić još jednom pokazao kako se bori za srpske državne i nacionalne interese po pitanju Kosova i Metohije, rekao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić

 

"Ništa nije ni prihvaćeno ni potpisano, a pozivanje Mihailovića na stavove EU birokrata samo dokazuje njihov ustaljeni ponizni odnos prema strancima.

Besramno laže Mihailović kada kaže da je Aleksandar Vučić prihvatio pasoše lažne države, prikrivajući jezive ustupke koje je bivši režim činio prema Albancima na KiM, počevši od 2000. godine kada su pod plaštom petooktobarske "obojene revolucije" odustali od pravnog kontinuiteta SRJ i zarad, kako oni kažu "otopljavanja odnosa sa Zapadom" oslobodili više od 1800 najgorih šiptarskih terorista iz srpskih zatvora, uključujući Fljoru Brovinu i braću Mazreku.

Takve pogubne odluke prethodile su pljačkaškim privatizacijama, izručenju vojnog i političkog rukovodstva Srbije u Hag, nemom posmatranju pogroma i ubijanja Srba na KiM 2004. godine, kao i samoproglašenju lažne države. Tada su reagovali jednim oštrim saopštenjem, pobegli od odgovornosti i pokazali koliko su nesposobni, zbog čega ih je narod sa prezirom kaznio na prvim sledećim izborima i oterao na margine političke i društvene scene u Srbiji.

Za razliku od njih koji su "vraćali mandat narodu", tačnije bežali od problema, Aleksandar Vučić nigde ne beži i juče im je jednom za svagda dokazao i pokazao kako se pod neverovatnim pritiscima, pregovara i brani interes srpske države, jer mandat dobijate od naroda da se borite, onako kako to narod od vas zahteva što upravo i radi Aleksandar Vučić, a ne da bežite kao što su se i on i Koštunica i Miloš Jovanović u mišije rupe sakrili 2004. i 2008. godine dok se u Prištini slavilo samoproglašenje lažne države.

I na kraju svima je apsolutno jasno da je Aleksandar Vučić zaslužan za 28 odluka o otpriznanju lažne države i što je pitanje KiM od nečega što je u vreme Mihailovićevog DSS bilo završena stvar i izgubljeno za veći deo međunarodnih aktera, upravo zaslugom Vučića vraćeno u žižu svetske javnosti.

Upravo zbog toga Aleksandar Vučić uživa apsolutnu podršku našeg naroda na KiM, dok se sedišta OO Novog DSS na KiM svakodnevno gase, a članstvo razočarano odlazi stideći se postupaka antidržavnog bloka".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze
Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze

Brioni su nacionalni park i čuveno hrvatsko letovalište koje čine nekoliko ostrva i danas se pominje kao omiljeno mesto za odmor Josipa Broza Tita. Ali, i Srbija ima Brione...

20.06.2024

17:51