• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.03.2023

21:23

Đurić: Antidržavna koalicija pljunula građanima Srbije u lice

printscreen

Politika

Đurić: Antidržavna koalicija pljunula građanima Srbije u lice

Podeli vest

Današnje obraćanje antidržavne koalicije najbolje opisuju reči našeg vladike Sergija: "Samo kod nas izdajnici govore o izdaji..." i uz to još pozivaju na antisrpske šetnje - sve i samo zarad sopstvene promocije, kaže Nevena Đurić potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

- Samim nazivom ovog lažnog patriotskog skupa "Srbija pamti, brani i ne da" pljunuli su građanima Srbije u lice, ismejali sve one koji su živote položili braneći Kosovo i Metohiju, izrugivali se svim majkama i očevima koji i danas jecaju za svojom decom - navela je Đurić i dodala:

Pamti Srbija - ove ogromne štetočine: Zavetnici, Novi DSS, Dveri i POKS koji rodoljublje i patriotizam koriste zarad dolaska do funkcija i fotelja: koji su ćutali 17. marta 2004. godine kada su goreli vekovi, koji su 2008. godine kada je tzv. Kosovo samoproglasilo nezavisnost izdali štura saopštenja, pa se deo njih zavukao u mišije rupe, a deo se razbežao po belom svetu.

- Je l' su Kosovo i Metohiju branili tako što su pustili najveće krvoloke, one koji su nam decu zverski ubijali, na slobodu? Ili su, ipak, ovim samo pripremali partnerstvo koje imaju sa Kurtijem i ostalim mrziteljima Srbije i Srba za ove današnje dane? - istakla je Đurić i istakla:

Oni Kosovo i Metohiju ne daju? Oni koji idu ruku pod ruku sa ljudskim olupinama koji od albanskih separatista dobijaju zahvalnost i naslovne strane u prištinskim glasilima, i koji su im na tacni servirali tzv. nezavisnost.

Prema njenim rečima, najviše su štete oni naneli Srbiji i dan danas ne propuštaju priliku da isto učine.

- Srbiju na kraju ništa začudilo ne bi i da se kao predvodnik na njihovoj šetnji pojavi Aljbin Kurti sa 1800 zlikovaca da ponovo budu omča oko vrata Srbiji i srpskom narodu - dodala je Đurić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Boban Kostić

pre 1 godinu

"Srbija pamti, brani i neda" znači da se Srbija dobro seća njihove vlasti i brani se tako što im ne da da ponovo dođu na vlast.

Pera ložač

pre 1 godinu

Što je pljunula građanima,, Vama je pljunula, a ne nama ne krijte se više iza nas. Jer vi kradete, vi donosite uredbe, akte zakone i to na vašu radost za vaš džep a nesreću radniku i seljaku, pljačkate ih, šaljete im vaše inkvizicuje itd Znači Vama Vlastodršcima se pljuje u lice a vi zarad pljačke i debele guske (novca) nemate ni srama ni blama ali pazite e se nemirna vremena nadolaze a sirotinja je puna gneva i srdžbe

Natasa

pre 1 godinu

Antidrzavna koalicija ponovo se sluzi vec upotrebljenim trikovima lijuci lazne suze za KiM

Natasa

pre 1 godinu

Postena Srbija nece dozvoliti kvazi opoziciji da spletkama I lazima obmanjuje narod do koga joj uopste nije stalo vec joj je samo stalo da dodje na vlast

Natasa

pre 1 godinu

Zapadne sluzbe nasle su u srpskoj opoziciji petu kolonu uz ciju pomoc hoce da uniste Srbiju

Natasa

pre 1 godinu

Nezavisna Srbija nece dozvoliti marionetama zapada da uniste ono sto je godinama stvarano uz pomoc Vucica a to je sloboda

Nikolina

pre 1 godinu

Rugaju se i pljuju po svim građanima Srbije, a samo narod na KIM zna kako im je dok gledaju ovu bruku i sramotu!

Natasa

pre 1 godinu

Antidrzavna koalicija sve radi na stetu Srbije

Natasa

pre 1 godinu

Gradjani Srbije su odavno procitali lose namere kvazi patriota u liku antidrzavne koalicije

Neno

pre 1 godinu

Sramota što su Boško i Milica pustili Kurtija iz zatvora!

Carica Sveta

pre 1 godinu

Antisrpske šetnje? Pa tvog šefa su stavili zajedno sa Kurtijem na oglasnu tablu u Briselu. I jesu isti nivo. Ali Srbija nije. A šetnje za odbranu Srbije i Kosmeta i Ustava Republike Srbije i Rezolucije 1244 nisu za svakoga. Tamo su odabrani. Intelektualna elita, cvet mladosti i poštenja, čestitosti i nauke. To se ne stiče u Parovima i u Zadruzi. Ni na salašima Miloša Vučevića . To gde vi stičete znanje , učite se političkim veštinama i patriotizmu, nekada je imalo crveni fenjer iznad ulaza.

Ena

pre 1 godinu

Opoziciji ništa nije sveto, i spremni su da urade bilo šta ne bi li došli na vlast.

era

pre 1 godinu

Lažni patriotizam bagre iz opozicije prelazi granice realnog. Boško, Zavetnica i ekipa nikad nisu zaista bili patriotski opredeljeni nego su uvek to vešto glumili. Provaljeni su po 100ti put!

era

pre 1 godinu

Oni nisu nikakve patriote, nego radikalni opozicionari spremni da razore našu zemlju svojom politikom izolacije!

oki

pre 1 godinu

Od njih se nista drugo i ne ocekuje. Pokazali su svoje pravo lice!

era

pre 1 godinu

Sve same patriote! Ajde "patriote" pokažite se na delu, dosta je bilo priče!

era

pre 1 godinu

Sve lazne patriite, a olako se ,kao i sad provale.A znaju da mudruju i drze lekcije drugima.

era

pre 1 godinu

Sve same patriote, ali njihovi postupci govore drugačije.

era

pre 1 godinu

Toliko o velikim patriotama. Slika govori više od hiljadu reči.

Marko

pre 1 godinu

Zakasnila je sa izrazima protesta za ono što se desilo pre 15 godina. Tada su pognuli glave i ćutali, sad bi da obeležavaju dan svoje sramote. u tome narod neće učestvovati.

era

pre 1 godinu

Šteta su su lažne patriote ovom promocijom pokazale ko su da im Jana prija kao i sve ustaško,a svoje zemlje I proizvoda se stide

era

pre 1 godinu

Odavno je ovaj trio i njihovi sledbenici pokazao svoje pravo lice , misle samo na licni interes.

era

pre 1 godinu

Daleko bilo da nam takve "patriote" vode državu.

zaga

pre 1 godinu

Mržnja je jedini politički program raspale opozicije

Krsto

pre 1 godinu

Desničari su oduvijek bili u izdajničkoj koloni. Sjetimo se kako je DSS isporučivao generale i državni vrh.

Marko

pre 1 godinu

Ovaj ološ nastavlja dalje po starom. Pljuju i narod i svoju državu. Lako je njima kad imaju rezervne domovine, zato je za njih Srbija samo usputna stanica.

Nemanja

pre 1 godinu

Okupljanje na dan kad je Priština proglasila nezavisnost tzv Kosova je ruganje Srbiji, srpskom narodu. To organizuju oni isti koji prstom nisu mrdnuli, da to zaustave pre 15 godina. Odgovorni su za situaciju u kojoj je KIM.

Zoran

pre 1 godinu

Za svaki drzavu je tragicno kada se politicke partije zarad licnih interesa zaklanjaju iza "patriotizma i brige za drzavom".

Branko

pre 1 godinu

Još u septembru prošle godine, u parlamentu pozvao je Vučić sve stranke , opozicione naročito da se pridruže jedinstvu i tako pokažemo snagu Srbije. U parlamentu je tada, ai 4 meseca kasnije bilo svega, sem toga. Šta to hoće sada opozicija? Da slavi dan samoproglašenja Prištine, ili svoj poraz pre mnogo godina?

Tijana

pre 1 godinu

Tako je Srbija sve pamti i sve ove stetocine pamti i samo kod nas izdajnici govore o izdaji i oni su ti koji su pljunuli gradjanima u lice i treba da ih bude sramota.

sledeća vest

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Mesečni horoskop za oktobar! Za samo tri dana stiže događaj koji menja sudbinu 4 znaka
PREOKRET

Mesečni horoskop za oktobar! Za samo tri dana stiže događaj koji menja sudbinu 4 znaka

Već na samom početku meseca očekuje nas prstenasto pomračenje Sunca u Vagi (2. oktobar), koje će doneti tektonske promene u narednih nekoliko meseci. Ovaj astrološki događaj će imati uticaj na sve znakove, a ponajviše na Vage, Rakove, Ovnove i Jarčeve. Takođe, osobe koje imaju podznak ili Mesec u blizini pomračenja mogu da osete ovaj događaj. Na nebu su retrogradni Saturn, Neptun, Pluton i Uran, tako da je ovo vreme suočavanja sa starim problemima.

29.09.2024

06:40

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija