• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.03.2023

15:44

Terzić: Lažni patriota Obradović otimao narodne pare iz Kolubare

sns.org.rs

Politika

Terzić: Lažni patriota Obradović otimao narodne pare iz Kolubare

Podeli vest

Dok je lažni patriota otimao narodne pare iz Kolubare, zajedno sa lopužama iz bivšeg režima, misleći isključivo na lične interese, naš narod na KiM je bio predat na milost i nemilost albanskim teroristima, izjavio je član Predsedništva SNS-a Miloš Terzić, čije saopštenje prenosimo u celosti.

"Zarad punih džepova Obradović je prespavao 2004. godinu i pogrom Srba sa KiM, ali i 2008. kada su Albanci samoproglasili nezavisnost. Tada se nije busao u "junačke" grudi već je ponizno ćutao i punio džepove.

Oslobađanje terorista iz srpskih zatvora, izmeštanje pregovora iz UN u EU, postavljanje granica između Srba sprovodili su njegovi koalicioni partneri sa kojima se do juče borio za podršku stranaca kako bi putem nasilja u službi srbofobnih ambasada na ulici rušili Vučića, a sve sa ciljem rušenja Srbije. Izdaju na KiM su sprovodili upravo njegovi politički partneri.

Koliki je "patriota" dokazao je kada je sa Đilasom potpisao "sporazum sa narodom", u kom se nigde ne pominju Kosovo i Metohija.

Za razliku od Obradovića i kvazi patriota koji brže bolje čim im se ukaže prilika ili izda naredba u nekoj od stranih ambasada, polete u zagrljaj onima koji su rušili Srbiju na KiM i zalagali se za nezavisno "Kosovo", Aleksandar Vučić je doprineo da 28 država povuče priznanje lažne države.

Izostavlja lažni patriota da kaže da upravo zahvaljujući Vučiću lažnu državu ne priznaje više od pola zemalja sveta. Srbija sada vodi suverenu i slobodnu politiku i niko ne može da nam kaže kako će naša država da se ponaša, što dokazuje principijelan stav o neuvođenju sankcija RF i pored svih pritisaka kojima smo kao zemlja izloženi.

Aleksandar Vučić nikada nije pristao na predaju, niti će, što pokazuju rezultati u borbi za KiM. Zato je podrška srpskog naroda Vučiću na KiM neupitna, dok Boško Obradović kao neko ko svakog meseca odlazi na instrukcije u strane ambasade na takvu podršku, nikada neće moći da računa.

Na kraju krajeva Srbija ne bi uspela da odoli pritiscima vezano za KiM i RF ni 15 minuta da se oni koji su otimali narodne pare iz Kolubare išta pitaju.

Jedno je sigurno - nikada i neće"!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lola

pre 1 godinu

Obradović je jedino umeo da otima i uzima od naroda, nikada se nije zalagao za interese Srbije.

Carica Sveta

pre 1 godinu

Nemojte tako. Obradović oteo 300 miliona evra iz Kolubare. Ja mislim da je to ipak urafio vaš pečenjar. Zato ste i zafužili Srbiju još uz ine 3 milijarde za prugu. Od sekcije do sekcije. Pozdravii vas Milo Đukanović. I on je hapsio opoziciinare, optuživao Srbiju i SPC, tamničio konahe. Ni jjega nije sramota što umesto da su mu svi stanovnici miliineri, milijarderi su on i njegovi kumovi, braća i osrala šira i uža familija. I on je targetirao sve oko sebe. Pa nije Vučić učio od nekog poštenog politički zanat. Ipak su neki rod. I jjegov kum plače na bakšišu od 30 miliina evra koje dibije godišnje od EPS a, za sluoanim mekkarenom. A 46 % građabna Srbije prema UN oseća se siromašno. Učio je i od brata Rame. I od brara Tačija. E sada je vreme da nauči lekciju 17 mart u Srbiji. Neće se ponoviti Oliver Ivanović. Nije vama Kurti kriv što ste korumpirani. Iako je i on korumpirani fanatik. Koji mrzi sve što je srpsko. A moguće je da vas veže ista mržnja. Jer patriote , prave patriote, ne kradu od svog naroda, ne zafužuju svoj narod. Ne rssprodaju svoju zemlju, ne ugrožavaju životnu sredinu, niti budućnost zemlje i naroda.

Goran

pre 1 godinu

Obradović je pokazao da ga ne interesuje interes države već isključivo novac i lično bogaćenje.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Holandija u četvrtfinalu! Rumuni pakuju kofere! (FOTO/VIDEO)
EURO 2024

Holandija u četvrtfinalu! Rumuni pakuju kofere! (FOTO/VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Holandije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva pobedom nad Rumunijom u Minhenu rezultatom 3:0! Za plasman među četiri najbolje selekcije Starog kontinenta "lale" će igrati protiv boljeg iz meča u kojem se sastaju Austrija i Turska!

02.07.2024

19:53

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija