• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.03.2023

11:23

Stoltenberg: Pregovori u Ohridu važni, Vučić i Kurti da budu konstruktivni

Tanjug/AP

Politika

Stoltenberg: Pregovori u Ohridu važni, Vučić i Kurti da budu konstruktivni

Podeli vest

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg poručio je danas da su pregovori između Beograda i Prištine pod okriljem Evropske unije važni i apelovao na srpskog predsednika Aleksandra Vučića i premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija da budu konstruktivni u dijalogu.

"Dogovori pod okriljem EU u Ohridu su bitni i očekujem od predsednika Srbije i Aljbina Kurtija da budu konstruktivni i naprave napredak. Ovo je ključno za dugotrajnu stabilnost i budućnost regiona u Evropi i evroatlantskoj strukturi", naveo je Stoltenberg na Tviteru.

 Generalni sekretar NATO je dodao da će KFOR "nastaviti da radi na tome da na Kosovu bude situacija stabilna i miroljubiva".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Markoni

pre 1 godinu

Prestanite vise da govorite i Srbija i vucic siptari treba da budu konstruktivni.

Čarapan

pre 1 godinu

Sve više NATO počiva i funkcioniše na temeljima nacističke doktrine a što se tiče KFOR-a i dalje će obavljati svoju miroljubivu ulogu posmatrača koji nagrađuje one koji su vadili organe ,ubijali ,ubijaju i ubijaće Srbe na KiM i zato dobijaju nagradu svojih tvoraca NATO-a .Ali je paradoks da se traži da Srbi uđu u organizaciju koja im je ubijala decu i građane ,kako oni kažu ,za Srpsko dobro .Ko je ovde blesav ....

Bronx

pre 1 godinu

Bravo Stoti. Trebalo bi nemačko- francuski plan dostaviti Ukrajini. rat bi odmah prestao i svi bi bili srećni.

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija