• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.04.2023

20:22

PRVI PUT GA JE NEKO OVAKO ZALEPIO I DOVEO U MAT POZICIJU! Đukanović odgovorio Aleksiću!

printscreen

Politika

PRVI PUT GA JE NEKO OVAKO ZALEPIO I DOVEO U MAT POZICIJU! Đukanović odgovorio Aleksiću!

Podeli vest

Narodni poslanik i visoki funkcioner SNS Vladimir Đukanović odgovorio je danas Miroslavu Aleksiću na brojne laži koje je iznosio u Parlamentu.

- Prinuđen sam bio da odgovorim Miroslavu Aleksiću na brojne laži koje je iznosio u Parlamentu. Po prvi put ga je neko ovako zalepio i doveo ga u mat poziciju. Vreme je bilo da se stane na put njegovim bestidnim klevetama i lažima, što sam sa velikim zadovoljstvom i učinio, a ujedno sam izneo neke činjenice u vezi sa njegovom malenkošću koje on krije kao zmija noge. Došlo je vreme da građani Srbije čuju o kakvom se bestidnom liku radi - napisao je Đukanović na svom profilu na Tviteru.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 1 godinu

По први пут га је неко овако залепио Bizonski rečnik.

nesko09

pre 1 godinu

Matirali ste vi celu Srbiju.Skupstina sluzi za medjusobno vredjanje i lazi,drugih obaveza nemaju,plata redovna,hrana u restoranu jeftina.Koliko ste se medjusobom matirali vide ljudi sa minimalcima,penzioneri pre svega poljoprivredni.Neki sebi daju pravo da vredjaju kolege,predsednik Skupstine odgovara i komentarise svaku izjavu opozicije,razvlaci sednicu i obesmisljava.Dokle god budete glasali po komandi,na zvono,odlucivali niocemu,nema nama boljeg zivota.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija