• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.04.2023

21:44

ĐUKANOVIĆ JESTE PORAŽEN, ALI SE SRBI NISU OSLOBODILI! Dajković poručio: U pamet se, Srbine - ako ovako nastavimo, NATO nam neće ni trebati!

Privatna arhiva

Politika

ĐUKANOVIĆ JESTE PORAŽEN, ALI SE SRBI NISU OSLOBODILI! Dajković poručio: U pamet se, Srbine - ako ovako nastavimo, NATO nam neće ni trebati!

Podeli vest

Crnogorski politčar Vladislav Dajković oglasio se povodom čitave situacije u Crnoj Gori, ali i jasnog stava Podgorice da nema otpriznavanja tzv. Kosova.

On je na svom Tviteru napisao da su sva pitanja koja muče srpski narod i dalje na snazi. 

"Đukanović jeste poražen, ali se Srbi nisu oslobodili. Sva pitanja koja nas muče - i dalje su na snazi. 

I dalje priznajemo “Kosovo”. I dalje smo u NATO. I dalje smo “genocidni”. I dalje smo protiv Rusije. Najvažnije: i dalje smo protiv samih sebe", napisao je Dajković. 

Dajković je dodao da ako se ovako nastavi, sami ćemo sebe uništiti.

"I znate šta je zanimljivo? Više nam i ne treba Đukanović, jer mnogi Srbi i sami glasaju za partije koje sprovode njegovu politiku. 

U pamet se, Srbine. Ako ovako nastavimo, NATO nam neće ni trebati, jer ćemo sami sebe uništiti. 

Dole Montenegro, ŽIVELA CRNA GORA!", napisao je on. 

 

 

Podsećanja radi, predstavnik Crne gore u Komitetu ministara Saveta Evrope danas je direktno podržao zahtev Prištine za članstvo u SE.

Crna Gora bila je jedna od 33 zemlje članice koja je glasala za zahtev Prištine. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mp

pre 1 godinu

I opet sve po starom ludi Srbi vole da glasaju za one koji jim udjele koji ljepu rječ a sve vrjeme rade prostiv njih i da jih pretvore u nešto drugo ... na tom terenu u montenegrine a na nekim drugima u nešto drugo ... Izgleda da nas pamćenje ne služi najbolje i da smo stalno okupljeni nekom mukom koja nam je izgleda preča od Srpstva ...

Izbori 2024

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!
EURO 2024

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!

Ispružio je kažiprst pravo, ka objektivima fotoaparata i kamera, kao da želi da se na taj način direktno obrati svakom navijaču, svakom Srbinu ponaosob! I poručio je:“Verujte u nas, jer mi verujemo u sebe. Pobedićemo Dance“. Nešto poput čuvenog plakata Ujka Sema kojim su Amerikance pozivali da se dobrovoljno prijave za odlazak u Prvi svetski rat.

22.06.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija