• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.05.2023

14:18

PRAVI LEŠINAR KOJI NAPADA SRBE! Milica Nikolić o lideru Dveri koji traži da se prekinu pregovori kad je u pitanju KiM

sns.org.rs

Politika

PRAVI LEŠINAR KOJI NAPADA SRBE! Milica Nikolić o lideru Dveri koji traži da se prekinu pregovori kad je u pitanju KiM

Podeli vest

Кada antidržavni elementi, poput kolubarskog lopova - Boška Obradovića, sa Dedinja predlaže da se prekinu pregovori kada je u pitanju КiM, onda je svima potpuno jasno šta ta baraba misli i našem narodu i našoj državi. Ovo je poručila Milica Nikolić, članica Predsedništva Srpske napredne stranke u saopštenju.

''Кao što je onomad donosio krpe u Skupštinu, izazivajući nasilje i cirkus, baš kada je na dnevnom redu bio izveštaj o pregovaračkom procesu, nastavlja po istom. Кada je našem narodu na КiM najteže, dok pucaju na ljude koji golim rukama brane svoja ognjišta, on dodaje još tereta. Pa umesto da napada Кurtija, napada Srbe.

Jedan dan bi bio mnogo da ovakva neodgovorna bitanga gurne zemlju u ambis.

Pravi lešinar, koji se svakom problemu Srba na КiM raduje, nalazeći tako temu na kojoj će kupiti jeftine političke poene. A stao je taj i ruku pod ruku sa onima koji su КiM na tacni predavali da zloupotrebljava mrtvu decu, opet političkog poena radi. Stao je i ruku pod ruku sa Milošem Francuzom kome zbog tolikog “patriotizma” nikada nije palo na pamet da vrati francuski pasoš.

Predsednik Aleksandar Vučić je posle sumanutih odluka koalicionih partnera ove antidržavne bitange, a kojima su utabavali stazu nezavisnosti lažne države, vratio pitanje КiM za pregovarački sto. Nije dozvolio, i neće nikada, progon svog naroda i jasno svima, na svakom mestu, ističe da želimo normalizaciju odnosa uz jasno podvlačenje naših crvenih linija. I toliko puta je ponovio- nema priznanja nezavisnosti lažne države i nema članstva lažne države u UN. I zna to naš narod na КiM, koji predsedniku Vučiću daje najveću podršku. Daje podršku zato što zna- da je on jedini garant mira i stabilnosti i jedini bedem koji nikada neće dozvoliti pogrom i ubijanje našeg naroda'', piše u Nikolićkinom saopštenju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milovan

pre 1 godinu

Obradović pokušava da napravi što veću uzbunu u Srbiji,ne bi li nekako privukli ljude na svoje političke proteste protiv Vučića.

Aca

pre 1 godinu

Obradovic radi za strane tajkune to je jasno kao dan.

Jana

pre 1 godinu

Kakve su to patriote kada jedva čekaju da ove tragedije i krizne situacije da kao skupljaju politike poene. Samo likuju nad nesrećama i grabe ,dajte resenja neka pametna s ne da nam solite pamet.

corli

pre 1 godinu

Bosko Obradovic i deo opozocie pokusavaju na nesreci anseg naroda da skupljaju politicke poene

Milica

pre 1 godinu

Od Boska lesinara je ovo ponasanje i ocekivano,od nekog ko za resavanje problema koristi kamenice,pistaljke,motorne testere,organizuje proteste i sukobe svakako ne mozemo ocekivati kvantnu fiziku,nego ovakve budalastine i idiotluke!

dare

pre 1 godinu

Umesto da budemo ujedinjeni da najdemo najbolje resneje kako da pomognemo nasem narodu koji zivi na KiM, on covek skuplja politicke poene

Miloš

pre 1 godinu

Nemojte tako, evo i ja sam za to da odmah napadnemo Ameriku. ja ću kao i on to ispratiti iz svoje fotelje i naređivati šta ko da radi

fred

pre 1 godinu

Ja ne mogu da verujem da Bosko i opozicija koriste tragedije i nesrece za skupljanje politickih poena da li je moguce da su toliko nisko pali

goga

pre 1 godinu

Sta se drugo moglo ocekivati od lesinara Boska, koji Srbiju brani iz kruga dvojke, poziva na sukobe, i ne misli sta ce to doneti nasem narodu i drzavi

homer

pre 1 godinu

Nije mi jasno da li ovaj covke ima imalo obraza, da li je moguce da je toliki licimer, da koristi ovakve stvari za politicku promociju

Jana

pre 1 godinu

Bosko je skotina najveca,lesinar i placenik,takonga platili da prica.Na izborima nikad nista nije uradio,a hoce nesto da zahteva i propagira mrznju,najveci licemeri opozicije ce nestati sa politicke scene samo narod da uvidi kakvi su bolesnici .

Ana

pre 1 godinu

Obradović je jedan velika sramota za Srbiju i Srpski narod. Ni malo nema stida i srama.

Lana

pre 1 godinu

Bosko je poznat kao srpski izdajnik i lazni patriota,vazan mu je samo licni interes

Zlata

pre 1 godinu

Strasno kakvih ljudi ima opozicija je ta koja je uvek isla protiv svog naroda to da znatae

Daca

pre 1 godinu

Bosko Obradovic je odavno pokazao da radi protiv Srbije i srpskog naroda, da saradjuje sa stranim tajkunima, da mu je cilj da unisti drzavu skroz.

Aki

pre 1 godinu

Bosko Obradovic je srecan svakom problemu Srba sa Kosovom i Metohijom.

Mime

pre 1 godinu

A što je ne uhapse? Širenje nacionalne mržnje, podrivanje interesa Države, sumnja na veze sa stranim faktorima koji rade na urusenju drzave itd. I u bajbok. Svakog tako.

Natasa

pre 1 godinu

Bosku Obradovicu nemoze da se veruje jer nije covek od poverenja

Natasa

pre 1 godinu

Bosko Obradovic je navikao da se sluzi neistinama tako da to za njega nije nista strano

Natasa

pre 1 godinu

Njega ne zanima ni Kosovo ni srbi koji zive na Kosovu

Natasa

pre 1 godinu

Nezanima ga sprecavanje nasilja u Srbiji i na Kosovu jer je i sam neko ko primenjuje nasilje

Natasa

pre 1 godinu

On samo zna da siri mrznju nasilje i razor medju narod

Natasa

pre 1 godinu

Pretnje narodu su njegov hobi jer mu je to uzrecica da preti i siri nasilje

Natasa

pre 1 godinu

Lazima i neistinama hoce da pokusa da ocrni Aleksandra Vucica ali mu neuspeva

Natasa

pre 1 godinu

Nema poverenje gradjana niti ce ikada imati jer ga nezasluzuje

Aleks

pre 1 godinu

Živela implementacija nepotpisanog ultimatuma ! Živela priznanjizacija normalizacije ! Živeo normalni suživot sa šipcima ! Smrt Oliveru Ivanoviću ( uspešno obavljeno i zataškano ). Ua kolubarski lopovi ! Živeo naš AV i hilandarska molitva za Srbe ! Ministre ostavi fugovanje, šalji helikoptere ! U Evropu brzim prugama a sa Kosova - PEŠKE !!!

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija