• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.06.2023

15:35

BORIS TADIĆ POKUŠAVA DA PRIGRABI KOJI POLITIČKI POEN NA PITANJU KIM! Terzić: Svojom katastrofalom politikom je sve zavio u crno

Privatna arhiva

Politika

BORIS TADIĆ POKUŠAVA DA PRIGRABI KOJI POLITIČKI POEN NA PITANJU KIM! Terzić: Svojom katastrofalom politikom je sve zavio u crno

Podeli vest

Skandalozna je svaka reakcija bivšeg predsednika po pitanju КiM, jer i u ovako teškoj situaciji za naš narod pokušava da ušićari koji politički poen.

Ovo ističe Miloš Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke u svom saopštenju koje prenosimo u celosti:

''Skandalozna je svaka reakcija bivšeg predsednika po pitanju КiM, jer i u ovako teškoj situaciji za naš narod pokušava da ušićari koji politički poen. Džaba mu sve, jer su i akteri na međunarodnoj sceni više puta jasno potvrdili da im je Aleksandar Vučić uvek stavljao do znanja da Srbija nikada neće priznati nezavisnost lažne države i da nikada neće dozvoliti da lažna država postane deo sistema UN. 

Sve je to suprotno od onoga što je radio Boris Tadić koji je što se КiM tiče, poznat samo po tome što je bežao iz Srbije kada su Albanci u Prištini jednostrano samoproglasili nezavisnost i kada je našem narodu bilo teško. Jezivim sporazumima iz 2011. godine razvlastio je Srbe sa КiM, a svaki Srbin koji se tada suprotstavio njemu i velikoalbanskom teroru bivao je uhapšen od strane srpske države i to po direktnom nalogu Borisa Tadića. Sve to kako bi se dodatno dodvorio strancima koji su mu sastavljali agendu vezano za naše najvažnije nacionalno pitanje.

Najzaslužniji je za to što je pred GS UN iz rezolucije izbačen deo o jednostranoj secesiji i Rezolucija 1244, a rezultat takve pogubne politike je izmeštanje težišta pregovora o КiM iz okvira UN u okvir EU čime je pokušao da utaba stazu kosovsko-metohijske nezavisnosti.  Da ga narod nije 2012. godine oterao u istoriju od Кosova i Metohije bi napravio našeg novog komšiju, kao što je to uradio i sa Crnom Gorom gde je svojim katastrofalnim odlukama ostavio naš narod na milost ni nemilost antisrbima.

Sramno je što i sada po ko zna koji put koristi priliku da napadne Aleksandra Vučića kako bi napao Srbiju i kako bi nam dodatno oslabio pozicije. Očigledno je da mu smeta ujedinjenje srpskog nacionalnog korpusa na КiM u borbi protiv Кurtihevog terora. U njegovo vreme mogli smo da gledamo samo nova priznanja, a sada je zahvaljujući Vučiću situacija takva da imamo 28 suspendovanih priznanja lažne države i jedinstven stav pet stalnih članica SB UN koje za nastalu krizu na severu КiM krive Aljbina Кurtija. Za razliku od njih Tadić relativizuje stvari i krivicu prebacuje na Srbe. Ništa čudno od čoveka koji je na HRT govorio da nije ponosan na to što je predsednik Srbije. 

Srbi sa КiM su slobodni u svom političkom delovanju, brane svoje pragove i suprotstavljaju se teroru Aljbina Кurtija i pobediće ga jer teror nisu trpeli nikada pa neće ni sada. Imaju svoju državu i predsednika Aleksandra Vučića kom veruju i koji je uvek uz njih kada je teško, a Tadića mole da im više nikada ne pomaže, jer ih je svojom katastrofalom politikom zavio u crno'', piše u Terzićevom saopštenju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jelena

pre 10 meseci

Tadiću ovo neće proći jer svi znamo da je njemu do KiM stalo ko do lanjskog snega.

Jelena

pre 10 meseci

Jeftina Tadiceva manipulacija radi sakupljanja još nekog bedno političkog poena. Ali narod nije lud niti se da prevariti.

Ana

pre 10 meseci

Kurti neprestano provocira i zeli da izazove sukobe i nemire.

Joka

pre 10 meseci

Srbi na KiM trpe torturu i nasilje od strane Kirtijevih ljudi, a predsednik Vucic čini sve kako bi se situacija smirila i kako bi se zadržao mir.

Mara

pre 10 meseci

Boris Tadić je svojom politikom mnoge fabrike zatvorio nego da je bar jednu novu otvorio .

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija