• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.06.2023

11:30

TADIĆ BESAN NA ORGANIZATORE PROTESTA "PROTIV NASILJA": Oni su nam zabranili da učestvujemo - DELE NAS! (VIDEO)

printscreen

Politika

TADIĆ BESAN NA ORGANIZATORE PROTESTA "PROTIV NASILJA": Oni su nam zabranili da učestvujemo - DELE NAS! (VIDEO)

Podeli vest

Boris Tadić, predsednik Socijaldemokratske stranke i bivši predsednik Srbije, govoreći o političkim protestima izrazio je ljutnju prema organizatorima tih protesta.

Tadić je rekao da ne postoji jedinstvo opozicije. 

- Problem je jer ne postoji jedinstvo opozicije, postoji podela na parlamentarne i vanparlamentarne stranke, a u organizaciji protesta ne treba da učestvuju samo parlamentarne stranke, pogotovo ne one koje su ušle u Parlament kritikujući nas koji smo bili Parlamentu, zbog čega smo mi napustili Parlament, a da bi oni sad ušli u Parlament i odbacili nas u učestvovanju u organizaciji protesta! To je apsurd, parlamentarne stranke su nam zabranile da učestvujemo u organizaciji protesta. Ovo nisu vaši protesti, već protesti građana! - rekao je Tadić. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Anka

pre 1 godinu

Tadić i njegovi prijatelji na čelu sa Djikijem jedino što znaju je da pozivaju na nasilje I da prave nerede I nista vise

Pera

pre 1 godinu

Pa kad se pre posvadjase lesinari. Ne mogu da se dogovore oko funkcija o kojima samo mastaju. Opozicija dno dna.

Ana

pre 1 godinu

Organizatori protesta konstano dele narod na ove i one, ovakve i onakve, samo u jedinstvu možemo očekivati spas i uspeh.

Andrea

pre 1 godinu

Bilo je pitanje dana kada će se opozicioni lešinari poklati međusobno

Anisa

pre 1 godinu

Nazire se skorašnji kraj ovih sramnih protesta i pokušaja manipulisanja narodom Srbije

Dana

pre 1 godinu

Oni ljudi ne znaju da budu realni ni u čemu izgleda, a ni da se dogovore. Evo neka promene naziv protesta i sve opozicione stranke neka učestvuju, ako mora neko da im kaže.

Ana

pre 1 godinu

I ovi ludaci očekuju da im narod dozvoli da vode državu a nisu u stanju da organizuju protest sa par hiljada ljudi

Ana

pre 1 godinu

Na protest protiv nasilja pozivaju najveci nasilnici, licemeri. Stvarno su preterali vise sa svojim bednim postupcima.

Mićko

pre 1 godinu

Hijene su počele da se bore međusobno što govori da se bliži kraj opozicionih očajničkih pokušaja protesta

Žabac

pre 1 godinu

Већ им је прорадила сујета...

Jana

pre 1 godinu

Manipulišu narodom, pozivaju na nasilje, maltretiraju građane. Krajnje je vreme da se ovo ludilo šačice očajnika završi

Una

pre 1 godinu

Kada se opozicija medjusobno deli onda svi shvatamo koliko je sati i dokle su stigli....

Jeca

pre 1 godinu

Tadicu je malo bilo koliko je unistio zemlju,lopov .

Anja

pre 1 godinu

Kad se oni medjusobno ne slazu sta vise da se ocekuje od njih? Jadno vrlo

Sara

pre 1 godinu

Tadicu jos nije jasno da opozicionari nikada nece biti ujedinjeni.

Milan

pre 1 godinu

Jos jedan od dokaza da protest protiv nasilja nije gradjanski nego iskljucivo politicki protest olosa iz opozicije koji zele da sruse Srbiju.

Saruman

pre 1 godinu

Svi ste vi iz opozicije zloupotrebili građanske proteste i prikačili se kao paraziti.Niko vas nigde nije zvao i ne treba da vas zove jer ste nesposobni za bilo šta a hteli bi bez izbora na vlast.

Tanja

pre 1 godinu

Polako polako se opozija rasipa, ne mogu da se dogovore. Jedni drugima kopaju oči.

Dragana

pre 1 godinu

Naša opozicija je jadna krvi se međusobno i sve to oko vlasti i para. Dal mogu jadniji da budu??

Mata

pre 1 godinu

Ništa novo na opozicionim meniju, jer podela je bilo i biće u borbi za što većim parčetom kolača u borbi da se dočepaju vlasti. Taj film je već viđen, a danas gledamo reprizu. Srbiji ne trebaju secikese i oni koji rade po diktatu stranih ambasada.

Dunja

pre 1 godinu

Dobro jutro Kolumbo! Kad će ova sramota od bivšeg predsednika da shvati da je daleka prošlost. Organizatori sramnih protesta biće zajedno dok ne dođe do sukoba interesa, a onda će početi međusobno da se pljuju kao i ranije.

Ena

pre 1 godinu

Opozicija se nikad neće složiti jer svako hoće vlast samo za sebe.

Ana

pre 1 godinu

Opozicija ponovo pokazuje potpunu nesposobnost. Međusobno se bore kao hijene a o dobrobiti naroda Srbije ne razmišljaju uopšte.

Senka

pre 1 godinu

Tadiću bi najpametnije bilo da se povuče. Srbija je u vreme njegove vlasti bila uništena, doveo je Srbiju do propasti. Zauvek ce ostati politička prošlost, narod ga više nikada neće izabrati, nikada više neće imati poverenje i podršku naroda. Odavno je Tadić pokazao pravo lice.

Dana

pre 1 godinu

Tadic je besan i frustriran jer je svestan da vise kao politicar nije pristao nigde. Njemu je odavno vreme za politicki otpad, ovu zemlju je doveo do ruba propasti i zbog toga bi sam trebao da se povuce.

Niki

pre 1 godinu

Ovo nisu protesti građana. Tadić se nije dobro izrazio. Ovo su protesti pojedinaca koji su željni fotelja.

Petra

pre 1 godinu

Organizatori protesta Srbija protiv nasilja još jednom su dokazali da je njihov protest ustvari protest u političke svrhe parlamentarne opozicije kojim žele da ostvare samo svoj interes a interes građana njima evidentno nije bitan.

Zoza

pre 1 godinu

Pa Tadića neće čak ni kao "borca" protiv nasilja! Čovek će doživeti nervni slom zbog odbijanja.

Micka

pre 1 godinu

Opozicija se čestito ni ne sjedini, a već se razjedini! I to po ko zna koji put... Ali tako to biva, kad bi svako da svoje lične ciljeve da ispunjava i svako vuče na svoju stranu. Licemer do licemera.

Jela

pre 1 godinu

Ovim potezom Tadić je jasno stavio do znanja da su ovo politički protesti koji nemaju veze sa suzbijanjem nasilja.

Jelena

pre 1 godinu

Lepo sam ja rekla da ce oni da se podžapaju izmedju sebe. Jel ipak neko mora da bude glavni. Počelo je.

Jelena

pre 1 godinu

Počinje polako da puca tikva lešinarske opozicije. Oni će izmedju sebe da se posvadjaju. Jer mora neko da bude glavni a svi bi da budu. Krenulo je polako.

Hana

pre 1 godinu

I levoj i desnoj strani opozicije je jedini cilj da dodju preko ulice na vlast, a jedinstvo nikada medju njima nije postojalo.

Sale

pre 1 godinu

Krece frka u opoziciji do kraja jula svi ce oni biti pola posvadjani to ocekujemo uskoro,jer ovaj sastav opozicije nema moc nema pravog vodju.

denko

pre 1 godinu

Ko njemu brani da se pojavi kao gradjanin ako kaze da su to gradjanski protesti.

Neno

pre 1 godinu

Dobri čoveče batali politiku nije to za tebe a i penzija je tu,totalno si nebitan!

Rade R

pre 1 godinu

Tadiću! Ti si bivši! U svakom smislu reči! Shvati to čoveče! Niko te neće! Zapamti: BIVŠI! Sve si bivši! Bivši predsednik, bivši političar, bivši čovek, sve bivši! Ne postojiš, smiri se!

sledeća vest

TV

Strašno je to što pripadnica tajne službe nije umela da vrati pištolj u futrolu! Nemoguće je da Ukrajinci izvrše atentat na Putina!
Live TV

Strašno je to što pripadnica tajne službe nije umela da vrati pištolj u futrolu! Nemoguće je da Ukrajinci izvrše atentat na Putina!

Kandidat za predsednika Amerike Donald Tramp nedavno je bio meta atentata koji je, pukom srećom, preživeo bez težih povreda. Da li je moguće da sličan napad zadesi i ruskog predsednika Vladimira Putina? Odgovor na ovo pitanje davala je Marina Galogaža, predsednica Udruženja sunarodnika Rusije, tokom gostovanja u "Info jutru" televizije Informer.

17.07.2024

10:02

Tramp je uspeo da ujedini Republikansku stranku! Američki političari stavljaju interese partije i države ispred ličnih animoziteta!
Live TV

Tramp je uspeo da ujedini Republikansku stranku! Američki političari stavljaju interese partije i države ispred ličnih animoziteta!

Donald Tramp je za svog zamenika izabrao senatora iz Ohaja Džej Di Vensa. Ovakav izbor američkog kandidata za predsednika smatra se neočekivanim, kontroverznim, s obzirom na to da je Vens (39) nekad bio oštar Trampov kritičar. Međutim, u poslednje vreme poznat je kao mlada zvezda Republikanske partije i jedan od najvernijih saveznika bivšeg predsednika. Zašto je došlo do ovakve odluke Trampa i ko je zapravo Vens komentarisao je predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva Vladimir Marinković za Informer u "Info jutru".

17.07.2024

09:28

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija