• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.07.2023

16:23

Dragan Đilas ima potrebu da obmanjuje građane! Jovanov: Baš oni u čije ime navodno govori, optuživali su ga da im rastura stranke!

tanjug/beta

Politika

Dragan Đilas ima potrebu da obmanjuje građane! Jovanov: Baš oni u čije ime navodno govori, optuživali su ga da im rastura stranke!

Podeli vest

Dragan Đilas očigledno ima potrebu da obmanjuje građane time što se predstavlja kao neko ko govori u ime čitave opozicije. Ko ga je kada i gde za to ovlastio? Posebno imajući u vidu činjenicu da su ga prethodne nedelje baš oni u čije ime navodno govori, optuživali da im rastura stranke i krade ljude.

Ovo je napisao poslanik SNS Milenko Jovanov, čije saopštenje prenosimo u celosti. 

"Tako je i sa izborima. Što se Srpske napredne stranke tiče, možemo da ih imamo odmah. Nikakav problem mi sa tim nemamo. Problem je u opoziciji. Jer, dok Đilas priča o izborima, a moli Boga da ih ne bude, jedni kažu da ko traži izbore radi za predsednika Vučića, drugi da izbora neće biti čak i ako se raspišu, jer će sprečiti njihovo održavanje, a svi zajedno kažu da govore u ime svih iz opozicije.

I šta je onda konačan stav?

Zato, ako želi već izbore, neka Đilas, umesto što im rastura stranke i otima ljude, u njihovu neophodnost najpre ubedi one sa kojima zajedno šeta i u čije ime pokušava da govori.

A što se korupcije i kriminala tiče, Đilas najbolje da ćuti, jer da se radi o olimpijskim disciplinama, on bi bio višestruki olimpijski pobednik, čije rekorde niko i nikada neće uspeti da nadmaši. Možda je to zbog mašinskog mozga kako on sam voli da kaže, ali će pre biti da je uzrok u lepljivim prstima, koji su lako završavali u džepovima građana", poručio je Jovanov. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija