• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.09.2023

16:12

Oni imaju jedan cilj, a to je briga o sebi i kako da se opet dočepaju vlasti - Radoslav Milojičić Kena o skandaloznom ponašanju opozicije

Printscreen

Politika

Oni imaju jedan cilj, a to je briga o sebi i kako da se opet dočepaju vlasti - Radoslav Milojičić Kena o skandaloznom ponašanju opozicije

Podeli vest

Predsednik stranke Srpska levica, Radoslav Milojičić Kena, dao je svoj komentar na skandalozno i rušilačko ponašanje predstavnika dela opozicije danas u Skupštini Srbije

- Potpuna bezidejnost Đilasovih poslušnika je i danas izašla na videlo. Na razvojni budžet odgovaraju vikom, na nikada veće izdvajanje novca za bolesnu decu i njihovo lečenje drekom, na nikada veći budžet ministarstva poljoprivrede odgovaraju lupanjem u klupe, na reformu visokog obrazovanja odgovaraju guranjem kolega tako da je svima jasno kakva je razlika između razvojne, graditeljske, pomirljive i stabilne politike predsednika Vučića i rušilačke, svađalačke i bezidejne politike Đilasa i njegovih poslušnika. Oni imaju jedan cilj, a to je briga o sebi i kako da se opet dočepaju vlasti i da Đilas opet budžet Srbije sliva u svoju Dajrekt Mediju i puni svoje džepove. Vidim da su se svi ujedinili, bez politike, bez načela, bez ideologije, a rekao bih i bez morala samo da bi rušili Vučića, jer im je on glavna smetnja ka tom cilju, ali moram da ih razočaram, nije im on glavna smetnja, već građani Srbije koji ne žele da opet budu prevareni - istakao je Milojičić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Brnabić: Jeste uspeli da blokirate rad skupštine? Niste! Jesmo se izborili za penzije, plate i pomoć građanima? Jesmo! (VIDEO)
Politika

Brnabić: Jeste uspeli da blokirate rad skupštine? Niste! Jesmo se izborili za penzije, plate i pomoć građanima? Jesmo! (VIDEO)

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić izjavila je danas u Skupštini da nije ni sumnjala da će rebalans biti usvojen, uprkos celodnevnoj opstrukciji dela opozicije koja je u više navrata prelazila granice pristojnosti, ponajviše kada su poslanici opozicije puštali muziku i unosili se u lice poslaniku koji je pričao kako je lečio svoje dete od raka.

05.09.2023

14:10

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija