• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. STANKOVIĆ

09.12.2023

06:55

Najbolji uz najbolje - podrška više od 2.000 poznatih i uspešnih! Jokić uz listu "Srbija ne sme da stane"

Informer

Politika

Najbolji uz najbolje - podrška više od 2.000 poznatih i uspešnih! Jokić uz listu "Srbija ne sme da stane"

Podeli vest

Najbolji srpski i NBA košarkaš Nikola Jokić podržao je izbornu listu 'Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane', zajedno sa još više od 2.000 poznatih i uspešnih ljudi!

Osim Jokića, pomenutu listu podržali su i glumci Lazar Ristovski, Nikola Pejaković, Radmila Živković, pevač Aca Lukas, kao i mnogi drugi umetnici, pisci, lekari, profesori, akademici... Među sportistima su Milan Borjan, Duško Tošić, Dragan Džajić, Dragan Stojković Piksi, Stevan Dika Stojanović i Nikola Lazetić. Ne manjka ni odbojkaša, pa su na spisku Željko Tanasković, Đula Mešter, Slobodan Boškan, Jelena Nikolić, ali i vaterpolista Viktor Jelenić.

Među potpisnicima su, takođe, i akademici Svetomir Arsić Basara i Dragan Simeunović, kao i glumci Lazar Ristovski, Radmila Živković, Nikola Pejaković, Rastko Janković, Lepomir Ivković, Svetislav Bule Goncić, Saša Joksimović, Milan Bosiljčić, Lidija Vukićević, Ivana Žigon, Bojana Bambić, Iva Štrljić... Svoju podršku dali su i reditelji Predrag Gaga Antonijević i Jug Radivojević, kao i dramaturg Nebojša Pajkić. Na spisku se nalaze i producent Maksa Ćatović i kompozitor Damir Handanović.

Medijski teror: Jokić na udaru

Najbolji srpski košarkaš i najbolji košarkaš najjače lige na svetu Nikola Jokić našao se na udaru dežurnih hejtera na društvenim mrežama zbog podrške listi 'Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane'. Baš kao što se svojevremeno najbolji teniser sveta Novak Đoković našao na meti simpatizera opozicije zato što je bio na sastanku sa šefom države u Predsedništvu, tako je sada i Jokić meta 'tastatura ratnika'.

Potpisnici podrške listi su i voditelji i novinari Milomir Marić, Sanja Marinković, Jovana Jeremić, Ognjen Amidžić, Suzana Mančić, Snežana Dakić, kao i poznati s estrade - Lepa Lukić, Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš, Nada Obrić, Aleksandar Saša Popović, Saša Matić, Oliver Mandić, Aleksandar Vuksanović - Aca Lukas, Violeta Viki Miljković, Milica Pavlović, Nikola Rokvić, Dragica Radosavljević Cakana, Leontina Pat...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče se zahvalio svim ljudima koji su podržali listu 'Srbija ne sme da stane'.

- Nikada veći broj ljudi. Listu su podržali akademici, profesori, lekari, najistaknutiji sportisti... Posebno se zahvaljujem Nikoli Jokiću i njegovoj braći, ali i svima ostalima. Reč je o hrabrim i nezavisnim ljudima, koji su spremni da podnesu hajku i osude, kao što je to bio slučaj sa teniserom Jankom Tipsarevićem kada je podržao SNS - kazao je Vučić.a


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija