• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.12.2023

09:11

Gledamo čisto nasilje i iživljavanje! Vučević: Ne možete prevariti građane, nemate masovnu podršku Đilasovom ludilu!

Pedja Milosavljević

Politika

Gledamo čisto nasilje i iživljavanje! Vučević: Ne možete prevariti građane, nemate masovnu podršku Đilasovom ludilu!

Podeli vest

Ministar odbrane Miloš Vučević u gostovanju na Informer TV istakao je da "Srbija protiv nasilja" je pokazala pravo lice na demonstracijama, kao i da su prikazali da je njihov moto zapravo "Nasiljem protiv Srbije".

Vučević je rekao da je "Srbija protiv nasilja" iskoristila tragedije koje su se dogodile početkom maja ove godine u OŠ "Vladislav Ribnikar" i naseljima u okolini Mladenovca u političke svrhe.

- "Srbija protiv nasilja" koristeći jednu od najvećih tragedija koje je Srbija doživela sprovodila je najveće nasilje, suprotno od onoga kako su predstavljali svoju listu. Dobili su nemali broj glasova, ali nedovoljan da pobede na izborima. Zna se ko je pobedio, zna se šta je volja građana Srbije. Sada gledamo čisto nasilje i iživljavanje male grupe ljudi koja je politički ugrožena, u toj nemoći i beznađu sprovode najoboljenije nasilje. Misle i veruju da može da se ponovo desi 5. oktobar, i to što se desilo pre 20 godina da može da se ponovi, pa nije ista Srbija, nisu isti rezultati. Danas nemate masovniju podršku ludilu koje provodi Đilas i njegova ekipa. Ne možete građane da prevarite, ne možete istinu zameniti lažima, a oni to konstantno rade - rekao je Vučević i dodao: 

- Srbija je jača od svih prilika i neprilika! Policija je odlično reagovala, svaka čast na strpljenju da tri sata ne reaguju na ovakvo ponašanje. Videli smo kako je "Srbija protiv nasilja" zapravo nasiljem protiv Srbije


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija