• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dobromirović

12.01.2024

06:56

Hejteri van sebe od mržnje! Žele Vučićevu krvavu glavu!

Ata images

Politika

Hejteri van sebe od mržnje! Žele Vučićevu krvavu glavu!

Podeli vest

Televizija N1, pod kontrolom Dragana Šolaka i Dragana Đilasa, objavila tekst u kojem napada predsednika Srbije i ilustrovala ga fotografijom na kojoj je njegova okrvavljena glava?! Premijerka Ana Brnabić: Ovo je bolest!

Hejterska opozicija i njihove pristalice toliko su ogrezli u mržnji da sada, verovali ili ne ali istina je, žele krvavu glavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

Tajkunska televizija N1, pod kontrolom Dragana Šolaka i Dragana Đilasa, objavila je tekst u kojem napada predsednika države i ilustrovala ga je fotografijom na kojoj je njegova okrvavljena glava?! Naslov teksta je glasio: 'Ekspertkinja Fridom hausa: Poslednji izbori još jedan korak u padu demokratije u Srbiji', a u njemu je navedeno obilje strašnih laži na račun Srbije i predsednika Aleksandra Vučića.

Jeziva pretnja

Na ovu jezivu fotografiju i sraman tekst tajkunskog medija, kojim se indirektno priziva smrt šefa države, reagovala je premijerka Srbije Ana Brnabić.

'Ova ilustracija govori o demokratiji kakvu priželjkuju. Nema u Šolakovim medijima i Đilasovoj opoziciji više ni mrve časti - da kažu da je neko vredniji, posvećeniji, da zna više, ima rezultate i viziju - i da je zato pobednik, a ne da mu žele krvavu glavu da bi ga pobedili. Bolest', napisala je Brnabićeva na društvenoj mreži Iks.

 

 

Ovim povodom oglasio se i Beogradski odbor SNS, koji je osudio ovakvo ponašanje 'Đilasovih i Šolakovih stranačkih medija' i pozvao nezavisna udruženja da se oglase. Očekivano, niko od brojnih novinarskih udruženja i organizacija za ljudska prava nije reagovao.

'Aleksandra Vučića nisu uplašili, niti će ga na ovaj način pobediti, jer on iza sebe ima ono što oni nikada neće imati: ostvarene istorijske rezultate, ali iznad svega - poverenje naroda. Reč je o skandaloznoj kampanji koja je dobila novu monstruoznu stranicu. Krvava glava Aleksandra Vučića njihova je želja, san, i to nikada nisu krili, ali sada su to otvoreno i pokazali. Više niko nije iznenađen takvom kampanjom, u tim medijima bilo je poziva na ubistvo predsednika, njegovog brata, dece. Debakl koji su doživeli na izborima, propali pokušaji da se nasiljem na ulicama dočepaju vlasti, uzaludno kukanje strancima da ih mimo volje građana smeste u fotelju doveli su tajkune i njihove tajkunske medije u situaciju da sada direktnije nego ikad pre kažu šta je ono što zapravo žele. Vučića i njegove rezultate, predan rad i ispunjena obećanja niko neće pobediti. Ostalo im je samo da ga fizički uklone i tako sebi stvore šansu da opet pljačkaju Srbiju, sebe bogate a građane siromaše, kao što su i činili dok su bili na vlasti', piše u saopštenju.

To im je program

Komentarišući sve ove navode, bivši potpukovnik KOS Ljuban Karan kaže da 'nasilni deo opozicije priželjkuje nasilje, pa tako u svojoj viziji svuda vidi krvave glave'.

- Ovo je njihov program i takvu budućnost nude građanima Srbije, krvavi beogradski Majdan, krvave sukobe, građanski rat i svako drugo zlo koje bi ih moglo dovesti na vlast bez izbora. Ne brinu oni o sudbini naroda i Srbije, nego samo o tome kako da dođu na vlast i da nastave državni sunovrat uz lično bogaćenje tamo gde ih je sadašnja vlast zaustavila. Naravno, za svoju krvavu viziju traže podršku baš od onih koji žele zlo Srbiji i Srbima. I tu podršku imaju od srbomrzitelja i srpskih neprijatelja, ali nemaju je u svom narodu, sem šačice naivnih koje su uspeli da prevare lažima. Međutim, i ta mala podrška im opada, jer niko ne želi krv ni na slici, a kamoli u stvarnosti, na ulicama Beograda - naglašava Karan.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Spasić: Poslednji vapaj gubitnika

Bivši operativac DB Božidar Spasić kaže da je ovo samo odraz gubitnika kojima je jasno da će od Vučića uvek gubiti izbore.

- Narod ih jednostavno neće, pa onda traže milost od toliko beznačajnih ličnosti EU da je to njihovo poniženje. Tražiti Vučićevu glavu poslednji je vapaj đilasovaca i političkih nula iz EU, kao i žal što Beograd i Srbija nisu spaljeni, a naš predsednik uklonjen. No, činjenica je da svet prepoznaje njegovu političku veličinu i značaj za Srbiju. Ovakvih gluposti je bilo i biće. Nekada ih je neko i čitao, a sada je sve obično smeće. Kako kaže naš narod: 'Papir sve trpi.' Ali voz koji se zove Vučić za njih je već otišao - ističe Spasić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija