• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.02.2024

11:12

Uzeli mandate u Skupštini Srbije, uzeli plate, ali sada neće na konsultacije o Vladi!

Zoran Sinko, Beta

Politika

Uzeli mandate u Skupštini Srbije, uzeli plate, ali sada neće na konsultacije o Vladi!

Podeli vest

Pavle Grbović, predsednik Pokreta slobodnih građana i predstavnik takozvane koalicije "Srbija protiv nasilja", rekao je danas da ta koalicija neće učestvovati u konsultacijama o novoj vladi, čiji je početak predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio za ponedeljak.

Grbović ističe da su konsultacije uobičajena procedura u parlamentarnim demokratijama, ali da se ona kod nas "ne odvija na način na koji bi trebalo".

- Na njima bi trebalo da učestvuju svi, ali mislim da bi u ovom političkom kontekstu i u ovom trenutku naše učešće bilo potpuno besmisleno i mi tamo nećemo učestvovati - rekao je Grbović.

Đilasovska koalicija je, podsetimo, 6. februara na konstitutivnoj sednici Skupštine Srbije pravila haos i pokušala da je blokira, ali su na kraju potvrdili mandate i tako priznali da nije bilo nikakve navodne izborne krađe. To ih, međutim, sada ne sprečava da opet bruje istu priču i da nastavljaju da lažu. Demokratski, nema šta!

Treba podsetiti i da je šef takozvane koalicije "Srbija protiv nasilja" Dragan Đilas psovao kolege poslanike u sali i pretio im. Kako je to izgledao i koje je sve psovke Đilas koristio pogledajte u POSEBNOJ VESTI.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Valentina

pre 2 meseca

Djilasovci su odabrali ono što je za njih najbolje, a to su tople skupštinske fotelje, iako su narod ubedjivali da to nece uraditi.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija