• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.03.2024

15:05

Brnabić patosirala Đilasa: Kako ste od odmarališta za decu napravili  kuću Velikog brata? (VIDEO)

Informer

Politika

Brnabić patosirala Đilasa: Kako ste od odmarališta za decu napravili kuću Velikog brata? (VIDEO)

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić patosirala je i razmontirala je tajkuna Dragana Đilasa da je od odmarališta za decu napravila kuću Velikog Brata.

Naime, ovo je prvi mandat u kome je Drgaan Đilas poslanik i danas se tek po prvi put javio za reč.

- Ogromna mi je satisfakcija da konačno vidim Dragana Đilasa, koji se svaki put krije iza ovih ljudi, a najviše Marinike Tepić i Miroslava Aleksića. Da vas konačno pitam, kako može da postoji čovek koji kao gradonačelnik otme odmaralište od dece i uzme ga da napravi kuću velikog brata, da bi se on kao gradonačelnik bogatio? Satisfakcija mi je da vas konačno pitam kako živite sa tim?! Vi pričate o dukserici Andreja Vučića, a vi ste prijavili da ste se bogatili za 172 hiljade evra svakog dana? Dragi građani, 172.00 evra svakoga dana, iz nedelje u nedelju, iz meseca u mesec, iz godine u godinu. Minimalna plata za vas, dragi građani, bila je tada 150 evra a prosečna plata 333 evra. Vi se sada pojavljujete ovde da nešto pričate, sram vas bilo - rekla je Brnabić.

Ona je podvukla da je Dragan Đilas damo u jednoj stvari u pravu - da nije isti kao Aleksandar Vučić.

- U pravu ste, nebo i zemlja je razlika između vas i Aleksnadra Vučića. Crno i belo. On kad da svoje ime jednoj listi - ona pobedi. A vi ste jedini lider opozicije na svetu koji svojoj stranci ne sme da pozajmi ime jer će ona uvek izgubiti - rekla je Brnabić i dobila gromoglasan aplauz u skupstini.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija