• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.04.2024

09:18

Vladimir Ilić jasno poručuje: Glavni utisak "Utiska nedelje" je nemoć plačljive lopovčine i lažnog patriote!

Facebook/YouTube printscreen/Logo

Politika

Vladimir Ilić jasno poručuje: Glavni utisak "Utiska nedelje" je nemoć plačljive lopovčine i lažnog patriote!

Podeli vest

"Glavni utisak "Utiska nedelje" su plačljivi Dragan Đilas i Miloš Jovanović, baš kao i njihova nemoć da izađu pred građane Beograda, rekao je Vladimir Ilić, predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Beograd.

Đilasa i Miloša Jovanovića ne spaja baš ništa po pitanju politike, ali im nije bilo teško da se ujedine u opakoj nameri da se unište Beograd, Srbija i Aleksandar Vučić. Đilas i Jovanović, neće pred građane Beograda, ali zato hoće po zadatke u ambasade za rušenje Beograda. 
To što Đilas i Jovanović neće na izbore je samo njihova nemoć i njihov problem, ali im poručujem da ne maštaju o tome da će moći da lupaju i razbijaju Beograd i da sa ulice dobiju vlast, to se neće desiti", poručio je predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Beograd Vladimir Ilić reagujući na to što su Đilas i Jovanović najavili bojkot izbora u Beogradu
- istakao je Ilić. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija