• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.04.2024

09:20

Kurtijev čopor i vazduh grize jer je srpski! Vujičić nakon prebijanja Srbina: Da bi dobili članstvo u SE, depozit za članarinu plaćaju prstom na oroz svemu što se zove i diše srpski!

Informer

Politika

Kurtijev čopor i vazduh grize jer je srpski! Vujičić nakon prebijanja Srbina: Da bi dobili članstvo u SE, depozit za članarinu plaćaju prstom na oroz svemu što se zove i diše srpski!

Podeli vest

Nakon što su juče pripadnici tzv. kosovske specijalne policije pretukli Srbina Vladana Babudovca iz sela Bube kod Zubinog Potoka i naneli mu povrede na glavi i telu, zbog čega ima 15 šavova, oglasila se predsednica Odbora za Kosovo i Metohiju Danijela Vujičić, koja je oštro osudila ovaj napad Kurtijevih bandita!

"I danas Kurtijev čopor na aport napada. Počeo je i vazduh da grize, jer je srpski. Tamnica za Srećka jer je ostao živ, a onda brutalno prebijanje Vladana uz jasnu poruku repetiranog pištolja naslonjenog na slepoočnicu da isti može i da opali dok mu na majici piše: "Svaka bi fukara da ubije vuka", napisala je Vujičić na mreži "X".

Vujičić se obratila i Međunarodnoj zajednici uz jasnu poruku: 

"Da bi dobili članstvo u Savet Evrope, depozit za članarinu  plaćaju prstom na oroz svemu što se zove i diše srpski, dok im je za potpis i ulazak potrebna srpska krv. A vi iz EU im dajte nagradu koju merite brojem razbijenih srpskih glava", poručila je Vujičićeva.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze
Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze

Brioni su nacionalni park i čuveno hrvatsko letovalište koje čine nekoliko ostrva i danas se pominje kao omiljeno mesto za odmor Josipa Broza Tita. Ali, i Srbija ima Brione...

20.06.2024

17:51