• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.05.2024

21:06

Savo nastavlja da krivi Đilasa za obaranje liste: Tvrdi da je tajkun direktno povezan sa advokatom koji je podneo tužbu

ATAIMAGES

Politika

Savo nastavlja da krivi Đilasa za obaranje liste: Tvrdi da je tajkun direktno povezan sa advokatom koji je podneo tužbu

Podeli vest

Kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović nastavlja da krivi lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa zbog obaranja liste na Vračaru

Na tajkunskoj televiziji N1 Manojlović je komentarisao presudu Višeg suda koji je oborio njegovu listu za izbore u opštini Vračar, a po tužbi advokata opozicione NVO "CRTA" Vladimira Tupanjca:

- Ovde se vidi da je lista oborena sinhronizovanom akcijom Dragana Đilasa i Aleksandra Vučića tako što je advokat koji je podneo tužbu povezan direktno sa Đilasom! Pošto su već dobijeni brojevi lista, ta lista je sada trebala da se vrati odlukom Komisije ponovo i da onda ispadne da nam Đilas obara listu a Vučić da je vraća i da se tako ubija energija za izbore! Listu je oborio sud ali je žalbu podneo advokat Tupanjac koju je zastupao i firmu "JSP" koja je radila spotove Đilasovoj stranci za bojkot izbora 2020.! - rekao je Manojlović.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20