• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.05.2024

21:34

Aleksandre, nemoj da me zoveš jedno 15 dana! Vučić otkrio šta mu je rekao jedan državnik: Bio sam uzdržan i imaću problem

printscreen TV Prva

Politika

Aleksandre, nemoj da me zoveš jedno 15 dana! Vučić otkrio šta mu je rekao jedan državnik: Bio sam uzdržan i imaću problem

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je protiv Srbije na sednici Generalne skupštine UN u Njujorku bio ceo kolektivni Zapad, ali i da mu je jedan državnik rekao da ga ne zove 15 dana.

- Za dve najmoćnije evropske zemlje lično znam koji ministar je kome sve slao poruke i pretio na koje sve načine. Ja neću da govorim o tome kako su uticali na odluku na primer Ukrajine i nekih drugih zemalja. Onda stanete i uhvatite se za glavu. Došlo mi je da plačem 5 puta u hotelskoj sobi od muke. Jedan prijatelj koji vodi jednu zemlju mi je napisao, pošto sam ja video kako sam loše reagovao na promenu stava te zemlje - "Ok Aleksandre, nemoj da me zoveš jedno 15 dana, ugasiću telefon, zbog tebe i našeg odnosa biću uzdržan, ali da znaš da si mi napravio probleme". Nije teško zaključiti ko je to - rekao je Vučić.

Podsetimo, rezolucija o genocidu u Srebrenici dobila je podršku 84 od 193 države članice. Protiv rezolucije je bilo 19 država, uzdržano 68, dok 22 zemlje uopšte nisu glasale.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija