• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.06.2024

09:17

Ustaška kampanja Milove "Pobjede"! Huškačkim rečnikom, na kom bi pozavideli i Pavelićevi sledbenici, lažu o Srbiji i Vučiću (FOTO)

Printscreen, Aleksandar Jovanović Cile

Politika

Ustaška kampanja Milove "Pobjede"! Huškačkim rečnikom, na kom bi pozavideli i Pavelićevi sledbenici, lažu o Srbiji i Vučiću (FOTO)

Podeli vest

Nakon održavanja Prvog svesrpskog sabora napadi sa svih strana ne prestaju u kojima lažu o Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću, iako su sa pomenutog događaja slate samo poruke mira.

U istom maniru udarila je i crnogorska "Pobjeda", koja se nalazi pod dirigentskom palicom nekadašnjeg predsednika te države Mila Đukanovića, a koja hušačkim rečnikom plasira laži da Srbija želi da izvrši aneksiju Crne Gore!

- Naime, projekat srpske aneksije Crne Gore je pokrenut. Aleksandar Vučić je krenuo u završnu akciju pokoravanja Crne Gore, dok svi gledaju u Republiku Srpsku. Mračni nacionalistički plan Aleksandra Vučića "svi Srbi u jednoj državi", što smo već doživjeli prije tridesetak godina i zbog kojeg je Srbija pokrenula niz ratova na području Jugoslavije - sada se revitalizira u skladu s ratnohuškačkom idejom "srpskog sveta" prema uputstvima nedavnog agresivnog Svesrpskog sabora - glase redovi u Milovoj "Pobjedi".

Foto: Foto: Printscreen

 

Ustaška kampanja pomenutog medija u režiji Milovog kolumniste Vlada Vurušića u punom je jeku, a na njoj bi pozavideli i najveći sledbenici ozloglašenog ustaše i ratnog zločinca Ante Pavelića.

Plasiranjem najbolesnijih laži poput te da Srbija želi da aneksira Crnu Goru samo je jedna u nizu kojom našu zemlju i predsednika žele da optuže za nešto što se ni u jednom trenutku na Svesrpskom saboru nije pomenulo!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!
EURO 2024

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!

Ispružio je kažiprst pravo, ka objektivima fotoaparata i kamera, kao da želi da se na taj način direktno obrati svakom navijaču, svakom Srbinu ponaosob! I poručio je:“Verujte u nas, jer mi verujemo u sebe. Pobedićemo Dance“. Nešto poput čuvenog plakata Ujka Sema kojim su Amerikance pozivali da se dobrovoljno prijave za odlazak u Prvi svetski rat.

22.06.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija