• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.06.2024

19:20

Danilo će biti moje dete i sa 25 i sa 35 godina! Vučić o napadima tajkunskih medija na njegovog sina

Printscreen, EPA Images

Politika

Danilo će biti moje dete i sa 25 i sa 35 godina! Vučić o napadima tajkunskih medija na njegovog sina

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se danas na TV Pink na napade opozicionih tabloida na njegovu porodicu.

- Moj posao je da trpim njihove budalaštine, nije to pitanje za mene, samo ih molim da izbace mog sina, on će biti moje dete i sa 25 i sa 35 godina. Uvek će biti moje dete. Kao što mojoj majci možete da kažete šta hoćete, ona se trudi da pokaže da podjednako voli oba svoja deteta, ja ih samo molim da napadaju mene. Naravno, oni će sada još više da napadaju moju decu. Imate jedan primer kada su pustili jednog političara, on je izašao plačući i rekao da mu napadaju decu. Kad su mu rekli da ne napadaju decu, on je rekao da njegova dece ne vole da čuju da je lopov - podsetio je Vučić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija