• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.07.2024

10:55

(VIDEO) Srbija kasni punih 8 dana! Totalni viral koji je prošao ispod radara - Ova devojka je hit na internetu, jedna izjava je vinula u nebesa!

printscreen

Zanimljivosti

(VIDEO) Srbija kasni punih 8 dana! Totalni viral koji je prošao ispod radara - Ova devojka je hit na internetu, jedna izjava je vinula u nebesa!

Podeli vest

Nekim čudnim spletom neverovatnih ekolnosti, inače poslovično brza srpska internet zajednica, koja munjevitom brzinom odreaguje na svetske trendove i vesti, punih 8 dana ostala je potpuno nema na viralni video koji je bukvalno i doslovno eksplodirao na internetu.

Gotovo da nema Instagram, Jutjub ili Tiktoka kanala ili naloga koji prethodnih dana nije objavljivao, remiksovao, ripostovao snimak koji je nastao u Nešvilu (SAD), posle, što bi se reklo, jačeg izlaska.

Glavna akterka snimka koji je zaludeo ceo svet, pa i najveće svetske medije je plavokosa devojka koja je u trenutnku snimanja videa bila potpuno anonimna, a koju danas prepoznaju gde god se pojavi.

O kolikoj senzaciji je reč govore i njene fotografije sa legendom NBA Šekil Onilom, a kao specijalna gošća pojavila se i na koncertu Zeka Brajana, o njoj se priča u podkastu internet gurua Džo Rogana...

 

 

 

 

 

@pghlivemusic Zach Bryan invited ‘Hawk Tuah’ Girl on stage for ‘Revival’ at his Nashville Concert Zach Bryan's Quittin Time Tour stopped in Nashville was a night to remember as he welcomed the remarkable 'Hawk Tuah' girl to the stage for a powerful and uplifting performance of 'Revival' that inspired the entire audience! #zachbryan #hawktuah #zachbryanhawktuah #live #livemusic #concert #musicnews ♬ original sound - PGH LIVE

 

Kako i zašto je ova do juče anonimna devojka preko noći postala svetska zvezda?

Razlog vrtoglavog uspona i neverovatne popularnosti krije se u njenom odgovoru na pitanje koje su joj postavili na ne tako poznatom Tim & Dee TV Jutjub kanalu.

Pitanje je glasilo koji je jedan potez koji muškarca uvek može da dovede do ludila, a odgovor plavokose devojke već je zauzeo mesto u rubrci "zauvek viral" svetskog interneta.

You gotta give ’em that ‘hawk tuah’ and spit on that thang”, doslovce glasi njena izjava koju će svi koji su makar jednom odgledali neki film za odrasle razumeti i bez prevoda.

 

 

Nakon što je snimak zaludeo ceo svet, pojavile su se i detaljnije informacije, ali i dezinformacije o lepotici - oktiveno je da je reč o Hejli Velč, ali su se isto tako pojavile i dezinformacije da je reč o vaspitačici u vrtiću koja je zbog snimka dobila otkaz, što je ona demantovala.

Inače, njena izjava već se štampa na majicama, stikerima, a posebnu bizarnost predstavlja i to što je kako je Hejli ispričala, je da je dobila ponudu od jednog od fanova da za 600 dolara pljune u teglu.

U nastavku pogledajte originalni snimak i varijacije na temu koje smo izabrali. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@kyygirl That got me wifeee status #hawktuah ♬ original sound - Kyygirl

 

 

@hna3d Get your door hanger, LET IT BE KNOWN 😏 Made from durable plastic Ask for any colors. #hawktuah #hawktua #hawktuahoriginalgirl #hawktuagirl #tiktokviral #hawktuahmerch #3dprint ♬ original sound - Joe Powalisz

 

 

@hollowpointsociety The TikTok Viral “Hawk Tuah Spit On That Thang” Patch Hat. Available in all color in our TikTok Shop! Authentic Richardson 112 Trucker Hats - #fyp #hawktuahgirl #spitonthatthang #hawktuah #hat #patchhat #truck #trucksoftiktok #louisiana #texas #florida #4thofjuly #july4th #countryboy #countrygirl ♬ original sound - thisplaceiscool

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija