• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.07.2024

23:04

Nevena Đurić: Tajkun Đilas nema šta da ponudi građanima Srbije

Zoran Sinko

Politika

Nevena Đurić: Tajkun Đilas nema šta da ponudi građanima Srbije

Podeli vest

Čuli smo danas kako kriminalac Đilas mašta o tome kako bi mogao da pobedi Vučića. I na sve to što smo čuli od ovog tajkuna naš narod bi rekao samo jedno - lupi i ostade živ, saopštila je danas Nevena Đurić potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

"Da krenemo redom: najpre od istine - sa kojom baš Aleksandar Vučić izlazi pred građane Srbije, uvek i svuda! Koliko god da je ista teška ili bolna ili pak, sa druge strane, pozitivna i ohrabrujuća.

A rado bi tajkun da sahrani, da tri metara ispod zemlje, gurne sve rezultate politike koju Vučić definiše, vidljive na svakom koraku! A lopuže poput Đilasa i njegove bulumente sve i da hoće ne mogu, niti trebaju, da liče na ozbiljne i odgovorne ljude koji vode našu državu. 

Da je tajkun hteo i želeo - uradio bi u ono svoje lopovsko vreme barem jedan delić onoga što danas radi Vučić i svi koji slede njegovu politiku, za koju i dobija, svaki put, sve ubedljiviju podršku naših građana.

Šta bi tajkun to mogao da ponudi našem narodu: povlačenje investicija iz Srbije, da nezaposlenost ponovo u našoj državi bude 28% kao u njihovo vreme, da prosečna plata bude opet 320 evra, da se ne gradi nijedan kilometar auto-puta baš onako kako je bilo u njihovo vreme!

To je istina koju bi svi redom iz redova bivšeg režima želeli da sahrane! Ali je to što nam i danas nude utisnuto, duboko urezano, u pamćenju svih naših građana!

Što se statistike tiče - više puta smo bili u prilici da čujemo i vidimo kako to izgleda kad mašinski mozak zariba!

I nema ničeg lošeg u tome što tajkun mašta, međutim, realnost je sasvim drugačija. A građani naše države su ti koji njemu i njegovoj kriminalnoj sviti jasno stavljaju do znanja kakva je stvarnost koju žele: ne njegovu, onu davno prošlu, već baš ovu, ovakvu - čiji je glavni kreator Aleksandar Vučić!", stoji u saopštenju Nevene Đurić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!
Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!

Reformistički kandidat Masud Pezeškijan izabran je za novog predsednika Irana, pošto je u drugom krugu predsedničkih izbora, koji je održan juče, pobedio konzervativnog rivala Saida Džalilija osvojivši 53,3 odsto glasova, dok je Džalili osvojio osvojio 44,3, odsto, prenosi agencija Tasnim.

06.07.2024

10:56

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija