• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.06.2024

10:05

Đurić raskrinkala opozicionara: Miljuš je najvredniji Đilasov potrčko!

Pedja Milosavljević

Politika

Đurić raskrinkala opozicionara: Miljuš je najvredniji Đilasov potrčko!

Podeli vest

Potpredsednica Glavnog odbora SNS, Nevena Đurić, raskrinkala je poslanika Branka Miljuša da je on najvredniji potrčko tajkuna Dragana Đilasa.

Saopštenje Nevene Đurić prenosimo u celosti:

- Red je da, za početak, čestitam Đilasovom poslaniku Branku Miljušu što je pogodio kako se zove predsednik Odbora kome se obraća, jer to je ipak, moram da priznam, veliki uspeh za njega, ali i sve njegove saborce, imajući u vidu da do sada ni to nisu umeli da urade kako treba, te su po različitim osnovama prozivali članove pojedinih odbora.

Ako već ne zna, bio bi red da se pre sledećeg "hitnog zahtevanja" bilo čega, valjano informiše. Sednice odbora se zakazuju ukoliko postoji predlog tačaka dnevnog reda ili dokument o kome treba raspravljati. Sednice odbora se ne zakazuju zato što se Branku Miljušu ćaska na određene teme i zato što mu nedostaje prostora za još malo medijskog samopromovisanja. Da ćaska, Branko može i po kafanama, onako kako on inače i radi, dok je Narodna skupština Republike Srbije ozbiljno telo u kome se raspravlja o konkretnim  dokumentima.

U vezi sa tim, čim bude bilo zvaničnog dokumenta Odbor za kulturu i informisanje će se sastati da o istom raspravlja i glasa, a do tada neka Miljuš nastavi da razglaba po kafanama o tome kako se razume u nešto, a suštinski se ni u šta ne razume osim da bude najvredniji Đilasov potrčko za sve i svašta - rekla je Đurić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija