• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.09.2024

18:44

Velika pomoć države za Srbe na Kosmetu! Predsednik Vučić objavio: Svaki dinar samo onima koji su svoju sudbinu vezali za KiM!

Tanjug/Vladimir Sporčić

Politika

Velika pomoć države za Srbe na Kosmetu! Predsednik Vučić objavio: Svaki dinar samo onima koji su svoju sudbinu vezali za KiM!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se javnosti iz Palate Srbija.

Velike mere koje su donete su - Kosovo i Metohija kao područje posebne socijalne zaštite:  

- Dogovorili smo se da budu besplatni udžbenici za sve naše đake u srednjim i osnovnim školama. Svi će imati pravo na besplatne učenike. Doneli smo nešto i što se zove užinski dodatak, da dodatno podstičemo siromašne porodice. Svi će imati oko 5.000 dinara mesečni dodatak. dogopvriči smo i građevinski materijal koje ćemo besplatno da isporučujemo - rekao je predsednik. 

- Širićemo broj ljudi koji će uživati posledice. Ovoga puta svaki dinar dobiće samo oni koji žive na KiM. Sve mere se odnose samo na njih. Da i malo pravde donesemo. Imaćemo stalnu kontrolu kako se troše sredstva države Srbije da ide smao onima koji su svoju sudbinu vezali za KiM. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Demokratije više nema u svetu, postoji samo vladavina jednog naroda! Oni određuju šta su ljudska prava! (VIDEO)
Live TV

Demokratije više nema u svetu, postoji samo vladavina jednog naroda! Oni određuju šta su ljudska prava! (VIDEO)

Troškovi servisiranja ogromnog američkog saveznog duga sada su veći od budžeta za odbranu, izjavio je izvršni direktor Tesle i Spejks Iksa Ilon Maks u popularnom podkastu. On je dodao da zemlja „izuzetno brzo bankrotira“. Američko ministarstvo finansija objavilo je krajem jula da je državni dug premašio 35 biliona dolara, što je skočilo za trilion u periodu od šest meseci. Profesor dr Milan Petričković sa Fakulteta političkih nauka govorio je na ovu temu u "Info jutru" Informer televizije.

13.09.2024

12:42

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!
Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!

U okviru akcije preventivnih pregleda koji se svakog vikenda održavaju u većini zdravstvenih ustanova u Srbiji, u Čačku će u nedelju primati pacijente lekari Opšte bolnice i Doma zdravlja.

13.09.2024

15:45