• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.09.2024

09:54

Laže čim zine! Ćuta danima ponavlja da je Ana Brnabić kupila "Jovankinu vilu", uvid u katastar otkriva da se radi o brutalnoj prevari ekološkog talibana!

ATAIMAGES

Politika

Laže čim zine! Ćuta danima ponavlja da je Ana Brnabić kupila "Jovankinu vilu", uvid u katastar otkriva da se radi o brutalnoj prevari ekološkog talibana!

Podeli vest

Poslanik "Ekološkog ustanka" i samozvani ekološki taliban Aleksandar Jovanović Ćuta izneo je u Skupštini Srbije informaciju da je predsednica parlamenta kupila "vilu Jovanke Broz". Ipak, jednostaavn uvid u katastar dokazuje da je reč o bezočnoj laži.

- Gospođo Brnabić, niste mi odgovorili, koliko košta Jovankina vila koja je sad Vaše privatno vlasništvo? Odakle vam, bre, milioni za tu vilu? Ko je, bre, vama dao pare za tu vilu? Hajde, recite mi koliko košta ta vila i bazen? Sram vas, bre, bilo! - rekao je Ćuta.

Brnabićeva je pitala Ćutu da li će se bar izviniti, pošto već treći put iznosi tu laž, ako se dokaže da nije kupila tu vilu i da je lagao svih ovih dana.

- Da - odgovorio je Ćuta.

Jednostavnim uvidom u katastar, vila u Kneza Aleksandra Karađorđevića 75 je u javnoj svojini i služi kao zgrada državnih organa i organizacija - rezidencija!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija