• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.09.2024

15:36

EKSKLUZIVNO! Ana Brnabić na Informer TV! Beskrajno sam ponosna što sam član SNS - Sidro koje drži stabilnost zemlje!

Aleksandar Jovanović Cile

Politika

EKSKLUZIVNO! Ana Brnabić na Informer TV! Beskrajno sam ponosna što sam član SNS - Sidro koje drži stabilnost zemlje!

Podeli vest

Predsednica Skupštine Ana Brnabić gostovala je u emisiji "Info dan" koju vodi naša poznata voditeljka Dejana Kljajić na Informer TV.

Ekipa Informeta je predsednici Skupštine priredila iznenađenje povodom njenog rođendana i uručila joj tortu, kao mali znak pažnje, a više o tome pogledajte OVDE.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Predsednica Skupštine Ana Brnabić se na početku osvrnula na ponašanje opozicije u Skupštini.

- Kada podnesete 146 amadmana, to vam je 14 sati rada. Dakle, neko kome je u interesu da se efikasno i normalo zavši sednica na kojima su dve teme jako važne za građane Srbije, oni su podneli ovaj predlog da bude tokom vanrednog zasedanja. Može svet da se okrene naopačke, može niko od nas da ne bude ovde. 1. oktobra Skupština ulazi u zasedanje. Oni pokušavaju da odlože sve više svojim ponašanjem - rekla je Brnabić.

- To jeste spomenik koji ova opozicija sama sebi izgradila, spomenik njihovoj, ja čak ne bih rekla gluposti, tamo ima izuzetno pametnih, potkovanih ljudi, ali to je spomenik njihovoj aljkavosti, neodgovornosti. 

- Narodna poslanica Đorđević nije pratila kako sam ja čitala amandmane, ona je pričala po nekom svom redu.

- Beskrajno sam ponosna što sam član SNS, deo tima Aleksandra Vučića, Miloša Vučevića kao premijera. Stub, sidro koje drži stabilnost zemlje, institucija. Bez SNS bi sve izgledalo kao cirkus, vašar.

- Takvog jednog Aleksandra Vučića će da razvlače jedan Ćuta i ostala ekipa, nemojte da se igrate sa parlamentom, budite makar dovoljno dostojanstveni. Odlučite se da li želite da predsednik Vučić bude na toj sednici ili ne. Nemojte te fore. Predsednik treba da pristustvuje 80. rođendanu Zemana, bivšeg predsednika Češke, velika čast da je dobio poziv, nakon toga ima stotinu putovanja, događaja - otkrila je Ana Brnabić.

- Moj ponos i ponos svih nas koji pravi tu istinu, i makar malo mu pomažemo u svemu tome, rekla je Brnabić o radu predsednika Vučića i SNS-a.

- Dva dana sam primala infuziju da se što pre oporavim, bila sa u kontaku sa Milenkom, Marinom Raguš, pratila sam sve iz minuta i minut. Volim ovaj posao, sviđa mi se to što radim, za mene je to velika čast, ogromna odgovornost. Skuptšina je najbliža spona sa narodom, upravo se tako i zove - Narodna Skupština Srbije.

Osvrnula se na Nenada Čanka i istakla da je nerovatno koliko samog sebe ponižava.

- Govorimo o čoveku koji se za 10 godina vlasti obogato na račun građana. Đilas je našao da komentariše predsednika Vučića. Đilas je ušao u politiku bez igde ičega i napravio projekat samo za sebe, dok je predsednik Vučić ulagao u bolnice i našu zemlju - rekla je ona o Đilasu.

- Treba da ga bude sramota što komentariše koliko koštaju farmerke predsednika Vučića. Treba da ćuti do kraja života nakon svega što je uradio u svojoj karijeri - kaže Brnabić.

Brnabić je na kraju prokomentarisala optužbe da je vlasnica Jovankine vile.

- U ponedeljak čovek kaže da vila više nije vlasništvo Republike Srbije, da sam kupila tu vilu, odakle mi pare i tako dalje. Ja pustim, pomislim ko će na kraju krajeva da veruje Ćuti. Drugi dan, on pokaže neka dokumeta, treći dan on ponovo. U četvrtak ga pitam šta će biti kada dokažem da to nije moje, to može online da se proveri, samo tražim izvinjenje. Kad to čuje moja majka plače, moja porodica se nervira, ja se osećam odvratno da jedan čovek poveruje u njegove laži. Ćuta kaže da će uputiti izvinjenje, a videli ste i sami da nije uputio izvinjenje, već uvredu. Eto to su takvi ljudi. Oni su sveli politiku na neki nivo koji je ispod svakog nivoa u Srbiji - rekla je Brnabić o gnusnim lažima takozvanog ekologa Aleksandara Jovanovića Ćutu.

Njeno gostovanje možete pratiti na OVOM LINKU.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Antidoping agencija želi kaznu za Sinera, Italijani grme: On je nevin!
Tenis

Antidoping agencija želi kaznu za Sinera, Italijani grme: On je nevin!

Svetska antidoping agencija (WADA) uložila je žalbu na presudu Sportskog suda u Lozani koji je Janika Sinera oslobodio krivice za korišćenje zabranjenih supstanci na turniru u Sinsinatiju prošle godine. Ovaj potez se, naravno, nije dopao prvom reketu sveta, ali ni teniskom Savezu Italije.

28.09.2024

16:30

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija