• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.10.2024

13:53

Vođa protesta: Hajde da se ne foliramo, nema ovo veze sa litijumom, cilj je rušenje Vučića bagerom i motkom!

Printscreen

Politika

Vođa protesta: Hajde da se ne foliramo, nema ovo veze sa litijumom, cilj je rušenje Vučića bagerom i motkom!

Podeli vest

Opozicionar i aktivista Lokalnog fronta Predrag Voštinić gostovao je na tajkunskoj N1 i tom prilikom ponovio da cilj protesta nije litijum, već rušenje Aleksandra Vučića.

Voštinić je tokom gostovanja na opozicionoj N1, priznao da je izjavio "da će se svi ovi rascepkani protesti i zahtevi jednog dana sliti u jedan, i da je to sklanjanje Vučića sa vlasti".

On je istakao kako je bio i nešto "slikovitiji" kada je to rekao.

- Bio sam nešto slikovitiji, ali to je tačno. Mislim da, džaba se mi nešto više foliramo da je sada samo nečije pravo ugroženo, da se jedan sindikat bori za jedno, drug sindikat bori za drugo, džaba mi govorimo o parcijalno ugroženim pravima i segmentima društva koji su ugroženi kad smo mi svi bukvalno pod udarom jednog neverovatnog zla koje je simbolično u tom imenu i prezimenu. Zastrašuju nas da ne bismo reagovali. Dakle, preventiva nije nikad da stane policajac iza ili ispred bagera, nego je preventiva da se vi ne latite bagera, da se vi ne latite motke koje ovi zaslužuju. To je preventiva kojom se oni bave - rekao je Voštinić.

Ovo je samo još jedan dokaz da opoziciju i lažne ekologe ne zanima nikakva briga za životnu sredinu, već ih samo zanima kako da se dočepaju vlasti.

To je takođe potvrdio i Dragan Velikić, član Političkog saveta Pokreta slobodnih građana. Više o tome pročitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Kakva utakmica u Pazaru! Kovač doneo pobedu Partizanu u infarkt završnici! (FOTO/VIDEO)
Partizan

Kakva utakmica u Pazaru! Kovač doneo pobedu Partizanu u infarkt završnici! (FOTO/VIDEO)

Fudbaleri Partizana srušili su Novi Pazar u gostima sa 4:3 (2:2) u spektakularnoj utakmici 12. kola Superlige Srbije! Apsolutni heroj crno-belih bio je Stefan Kovač, koji je dao dva gola, a drugi je postigao u dubokoj sudijskoj nadoknadi! Bila je to utakmica puna preokreta i neverovatnih dešavanja na terenu, a bolje su se snašli izabranici Save Miloševića i slavili kraj Jošanice!

21.10.2024

17:53

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!
Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!

Ove godine su kazandžije i lampeci za pečenje rakije posebno traženi, jer je šljiva u čačanskom kraju dobro rodila. Kolika je potražnja svedoče i liste čekanja, kod malobrojnih koji se ovim poslom još bave.

20.10.2024

17:27