• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.11.2018

12:24

PRINC SALMAN U VELIKIM PROBLEMIMA? CIA ima snimak u kome on traži DA SE KAŠOGI UĆUTKA!

Vesti

PRINC SALMAN U VELIKIM PROBLEMIMA? CIA ima snimak u kome on traži DA SE KAŠOGI UĆUTKA!

Podeli vest

Američka obaveštajna agencija CIA ima snimak telefonskog razgovora u kome je saudijski prestolonaslednik Mohamed bin Salman dao instrukcije da se "ućutka Džamal Kašogi što je pre moguće", javlja turski sajt Hurijet dejli njuz

Hurijet dejli njuz je citirao uglednog turskog kolumnistu koji je rekao da je direktorka CIA Đina Haspel "signalizirala" postojanje snimka tokom posete Ankari prošlog meseca.

Neimanovani turski zvaničnik, koga je kontaktirao Rojters, izjavio je da nema informacije o postojanju takvog snimka.

Saudijski novinar Džamal Kašogi je 2. oktobra ušao u saudijski konzulat u Istanbulu radi pribavljanja dokumenata za svoje venčanje.

Iz konzulata novinar nije izašao, a Rijad je najpre tvrdio da ne zna šta je sa Kašogijem, međutim, posle par nedelja je priznao da je on ubijen.

KAŠOGIJEVO RASKOMADANO TELO IZNELI KAO PRTLJAG?! Turski ministar odbrane otkrio šta se desilo posle monstruoznog ubistva

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nn

pre 5 godina

A jel imaju snimak ubica Olivera I? Sta je sa njim?

DEDA RAKA

pre 5 godina

Sad je zadovoljan, novinar ućutao 100%, ali ga sad spopala migrena.

Alex

pre 5 godina

Cim se Saudijska Arabija pomalo okrenula Rusiji (hoce da kupe S400) i jos vojne opreme vredne desetine milijardi dolara od Rusije, odmah su mu napakovali ubistvo... sigurno je dao odzvolu da se ovaj Kisogi koji je vasio za drzavnog izdajnika nesto kao Natasa Kandic ili Sonja Biserko kod nas ovde... poenta je u tome da se Saudijska Arabija kojim slucajem nije okrenula Rusiji, ovo ubistvo nikada nebi bilo problem, niti bi se ikada culo za njega vec bi debeli jednostavno nestao i tu bi bio kraj price. Znamo svi kako svet funkcionise i mislim da su Americke tajne sluzbe znale da ce Kisogi biti likvidiran onog momenta kada bude usao u konzat i to se desilo a oni avi snimali i prisluskivali kaonaruceno.... sve samo da se SA okrene od Rusije

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17