• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pravda

25.04.2019

22:36 >> 22:40

(VIDEO) MEDITERAN GORI, ŽESTOK ODGOVOR RUSIJE: Tuku topovi na obalama Sirije, AMERI ZAUSTAVILI BRODOVE!

Vesti

(VIDEO) MEDITERAN GORI, ŽESTOK ODGOVOR RUSIJE: Tuku topovi na obalama Sirije, AMERI ZAUSTAVILI BRODOVE!

Podeli vest

Nekoliko snažnih eksplozija moglo se čuti u sirijskoj obalnoj provinciji Tartus kada je ruska mornarica izvodila velike vežbe u istočnom Mediteranu

Prema jednom izvoru iz Tartusa, ruska mornarica je vodila vežbe sa sirijskom vojskom, dodajući da se oni ne bave prisustvom dva nosača aviona SAD u mediteranskim vodama. 

Ranije ove nedelje, dva nosača aviona SAD, sa američkim ambasadorom Džonom Hantsmanom, uplovila su u Mediteran kao pokazatelj pokazivanja snage Rusima.

- Kada imate 200.000 tona diplomatije koja krstari Mediteranom - to je ono što ja nazivam diplomatijom, ovo je diplomatija koja se kreće napred - ništa drugo ne treba reći - rekao je Hantsman za Si-En-En.

NA SAMO 300 KILOMETARA NATO NAMERIO DA UGUŠI DVA SRPSKA INTERESA: Alijansa sve više liči na Treći rajh!

Hantsman je na brodu "Abraham Linkoln", koji je prvi put u Sredozemnom moru. Američki ambasador navodno pokušava da pošalje poruku Rusima o njihovom ponašanju, jer su njihove intervencije u Ukrajini, Siriji, Libiji i Venecueli uznemirile Vašington.

LAGALI SMO, KRALI, VARALI - POMPEOVO PRIZNANJE O CIA! Prećutao si i da ste ubijali, silovali, mučili, uništavali države...! DRUŠTVENE MREŽE GORE!

Iako je Moskva dugo kritikovala prisustvo američke vojske u blizini svojih granica kao neprijateljski potez koji je još više zaoštrio loše odnose između dve zemlje, Hantsman je tvrdio da su takvi vojni manevri nekako neophodan preduslov za ublažavanje napetosti s Moskvom.

- Imate svo poverenje koje vam je potrebno da sednete i pokušate da pronađete rešenja za probleme koji su nas sada već godinama delili - rekao je on.

VAŽNA VEST ZA SRBIJU! MERKELOVA NA JESEN POSTAJE ŠEF EU: Junker nagovestio da će ga naslediti nemačka kancelarka!

Svaka napadačka grupa flote SAD sastoji se od nekoliko brodova na čelu sa nosačima aviona i desetinama aviona. Na vežbama učestvuje ukupno 10 brodova, 130 aviona i 9.000 mornara i marinaca.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Grobar

pre 5 godina

Citajuci ovaj vas sns bilten trebalo je davno vec da pocne treci svetski rat i potop covecanstva.Jel stvarno mislite da je bas ceo narod toliko glup .Amerika i Rusija sve sto rade ,rade po dogovoru i bas smo im mi kamen spoticanjaaaaaa..hahahaha ..Koje vi gluposti pisete na celu sa ovim vasim bolesnim urednikom ..

Vesti

pre 5 godina

Otkrivena moguća masovna grobnica srpskih zločina na Ovčari počela su iskopavanja! Na promociji knjige Diplomatska Oluja od Mate Granića je bila i Kolinda a Srbija ćuti! Holandija je izručila Hrvatskoj srpskog zločinca Milorada Baraća osuđenog u odsustvu na 15g zatvora za zločine u Širokoj Kuli gde je pobio cele hrvatske porodice za koje onaj Frljić nije nikada radio predstave a cela Srbija ćuti! Hrvatski ministar rada kaže da je RH u 3g povećala broj zaposlenih za čak 90 000 ljudi e tako se to radi bez tuđih investicija koje ti stvaraju robove u zemlji nego sa povećanjem plate! Posle arheoloških čuda u RH u samo godinu dana pronalaska slika u špilji u Istri starih 30 00g i tragova života u Šibeniku starih 15 000g i 5groba i temelja sela kod Karlobaga starih 3000g i pronalaska 30grobova i kosti hrvatskog kneza iz Bojne iz 8veka sada su i hrvatski fratri u Splitu slučalno našli u svom samostanu 30 sakrivenih knjiga za koje nisu ni znali a poklonio ih je samostanu "otac hrvatske književnosti" Marko Marulić još iz 1500g a neverovatno kako se u Srbiji o tome ne sme pisati!

nele

pre 5 godina

dok se oni takmice ko ima veci, u svetu umiru gladna i bolesna deca,

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17