• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. CRNOMARKOVIĆ

25.11.2021

20:27

KUPILE SU ČIZBURGER U "MEKU" I ŠOKIRALE SE! Snežana i Jelena nisu mogle da veruju, a ne biste ni vi!

Informer

Zaštitnik potrošača

KUPILE SU ČIZBURGER U "MEKU" I ŠOKIRALE SE! Snežana i Jelena nisu mogle da veruju, a ne biste ni vi!

Podeli vest

Dve naše koleginice bile su šokirane kada su shvatile da im je iz "Mekdonaldsa" stigao čizburger koji nije imao sve sastojke - u jednom je nedostajao sir, a u drugom ni manje ni više nego meso

Poznati lanac brze hrane "Mekdonalds" ne prestaje da neprijatno iznenađuje mušterije, kako sve lošijim kvalitetom i višim cenama, tako i lošom i neprofesionalnom uslugom! Nakon što su nam se čitaoci žalili da im ponešto fali u kesi kada kupuju u "Mekovom" drajvu, sada smo u samo nekoliko dana bili svedoci dva gafa sa čizburgerima - u svakom je falio neki od sastojaka.

Prvo je u "Mekdonaldsu" na Zelenom vencu naša koleginica 12. novembra kupila čizburger, a kada je došla do redakcije i otvorila ga, primetila je da u njemu uopšte nema sira. Ako smo tada pomislili da ovaj nekada slavni lanac brze hrane ne može da padne niže, "Mekdonalds" nas je brzinom munje već 16. novembra demantovao i pokazao da njihovim gafovima nema granice. Tada je našoj drugoj koleginici, koja je iz ovog restorana naručila hranu preko aplikacije "Glovo", stigao čizburger za sina u kome nije bilo mesa, pa je dete za obrok imalo lepinju sa kiselim krastavcima, kečapom i sirom.

Predstavnici Udruženja za zaštitu potrošača kažu za naš list da ovoliki broj grešaka nedvosmisleno pokazuje da "Mekdonalds" više nema onaj kvalitet hrane i pića i stroge norme u radu koji su ih decenijama krasili, i savetuju kupce da se pobune kada im se desi ovakva situacija, jer restoran mora da im to zameni za ispravan proizvod.

Koleginica Snežana K. kaže da nije proveravala čizburger u restoranu zato što joj nije palo ni na kraj pameti da ovako nešto uopšte može da se dogodi.

Foto: Informer

- Kupila sam čizburger na Zelenom vencu i otišla na posao. Kada sam otvorila kesu, primetila sam da je nešto čudno jer nigde nisam videla sir, koji obično makar na nekom delu procuri napolje, a kada sam otvorila lepinje, shvatila sam da sir i ne postoji. Nisam mogla da verujem, kao ni moje kolege, pošto je čizburger karakterističan baš po tom topljenom kačkavalju. Toliko sam se iznervirala da sam ga samo slikala, uvila i bacila.

Proverite porudžbinu

Ukoliko vam se ovako nešto desi, savet je da pregledate porudžbinu čim je uzmete ili dok ste u blizini objekta. Ako uočite da nešto nije u redu, možete da tražite refundaciju novca ili ispravan proizvod.

Sa njom se slaže i druga oštećena mušterija Jelena M., koja je naručila večeru u "Mekdonaldsu" za svoju porodicu preko aplikacije "Glovo" iz restorana na Novom Beogradu.
- Svako u kući je otvorio svoj obrok, da bi mi sin rekao da je dobio praznu lepinju. Unutra uopšte nije bilo mesa. Bila sam šokirana da u nečemu što je zapravo u osnovi hamburger nema tog burgera. Ne znam šta je dete trebalo da mi večera, prazan sendvič, i to lepo naplaćen? Pitam se samo kako sam mogla da dokažem propust kada je večera stigla preko službe za dostavu - kaže J. M.
Do zaključenja ovog izdanja od "Mekdonaldsa" nismo dobili odgovore na postavljena pitanja.antrfile:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 2 godine

Ne mogu da verujem da neko hrani decu sa takvim smecem, bolje da si mu dala karton da jede, manje je stetno!

Ja

pre 2 godine

Ova daje detetu cizburger i jos se hvali. Uzas...

Srđan

pre 2 godine

Zbog dva slučaja ste digli ovoliku buku , Kao da nema niko pravo da pogreši odma na stub ga stavljate. I ranije se dešavalo samo je narod bio normalan !

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17